maanantai 11. tammikuuta 2010

Olohuoneen tunnelmia tänäänOlohuoneen värimuutos on edistynyt viime päivinä hitaasti perheen virallisen hiomakoneen aloitettua päivätyössään ylityöputken, jolle ei loppua ihan heti näy. Joudun siis odottelemaan sielä tovin ennen kuin pääsen riehumaan maalipensselin kanssa loputkin kalusteet sopivan sävyisiksi.
Tässä kuitenkin kuvia sieltä, missä värit alkavat jo olla kohdillaan.
Vanhan kyltin olen joskus pelastanut kokoelmiini ja nyt se sai paikan olohuoneen seinältä. (Tälle on olemassa se oikea seinätelinekin, millä sen saisi oven pieleen.)Huomatkaa miten hienosti perheen pienimmätkin nykyään sointuvat olohuoneen väreihin. Kyllä nyt kelpaa sohvilla loikoilla niin!Taannoin hömppälässä myynnissä olleet ranskankieliset pellavatyynyliinat alkoivat kiehtoa vasta nyt kun niitä ei enää saa. (Jos jollakulla lukijalla ylimääräisena nurkissa noita, niin voisin ostaa pois...)


(10)

11 kommenttia:

 1. Kivat on sävyt! Ja koirat tosiaan sointuu huoneeseen hyvin...

  VastaaPoista
 2. Kaunis tapetti ja muutenkin oikein kodikasta kodissasi.
  Erityisesti pistää silmään tuo ihana lankkulattia. Asun myös rintsikkatalossa. Täällä on remontoinu aikasemmat asukkaat. Tekis mieli joskus kurkistella laminaatin alle josko sielä olisi lankkulattia. Tuo teidän lattia näyttää niin ihanalta.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. ...Hömppälässä, heh :D Ihanan lokoisat oltavat vaikuttaa perheen pienimmillä olevan, kelpaa kyllä tyynyjen seassa rellottaa.

  VastaaPoista
 4. Kivalta ja kodikkaalta näyttää. Kyllä tuolla passaa kölliä! Noihin sarviin voisi sitten joutessaan heitellä jotain rinkuloita! =)

  Lisää kuvia, kiitos!

  VastaaPoista
 5. Olin aika yllättynyt, että olet menossa tuohon jo tunkkaantuneeseen ruskealla ja valkealla sisustamiseen, joka nyt on ollut jo vuosia in ja menossa pois.
  Mutta emmepä ole nähneet vielä lopputulosta, joten ehkä "moitteensekainen hämmennykseni" on ennenaikaista...

  VastaaPoista
 6. Ihanasti nuo koiruudet sopii huoneeseen. Minä olen aina pitänyt ruskeiden erivivahteista. Samoin yhdistäen eri pinta stuktuureja jotenki tulos on tunnelmallinen.Vaalea lattia keventää ja raikastaa kokonaisuuden, onnea vain ♥

  VastaaPoista
 7. Kivoja muutoksia olet tehnyt.Värit sointuu hyvin....

  VastaaPoista
 8. En muista olenko aiemmin jo sanonut mutta sanon nyt taas että tuo tapetti on kaunein tapetti ikinä! Ihana tuo koiruuskuva, ihanat kaverukset <3

  VastaaPoista
 9. Minustakin tapetti on aivan huippu. Tuo kyltti ei ehkä pääse täysin oikeuksiinsa tuossa kohdassa. Sohvakankaasta en pidä, mutta muuten aivan ihana huone.

  VastaaPoista
 10. Upeaa katsottavaa! Rikkaalla mielikuvituksella omin käsin , mukavaa elämistä varten, vanhasta uutta persoonallisesti rakentaen tehty koti. Kaikenmaailman trendejä seuraavia persoonattomia, vain näyteltäviksi laitettuja "avotakkakoteja" tarjoavat tv ja sisustuslehdet ihan riittämiin. Sohvasikin mitä mainioin tarkoitukseensa.

  VastaaPoista
 11. Oi mikä ihana sohva ja perheen pienimmät.

  VastaaPoista