maanantai 28. syyskuuta 2009

Lapsen huoneen nurkkia osa II
Kauhugalleriat ovat nyt kauniisti esillä. Hämähäkit sun muut äyriäiset seinällä ja pääkallot, simpukat ja muut tärkeydet uuden senkin päällä. Huoneessa ennen ollut työpöytä vaihtui suureen senkkiin, joka imee sisäänsä paljon enemmän tarpeellista tavaraa kuin työpöytä päälleen. Ja koska lapsi tuskin koskaan työpöytää varsinaiseen tarkoitukseensa käytti jouti se pois tilaa viemästä. Muistan itsekin omasta lapsuudestani kuinka piirtelin ja tein läksyt mielummin missä tahansa muualla kun työpöydän ääressa.

9 kommenttia:

 1. Tuo huone tekee kyllä kavereihinkin vaikutuksen :) Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 2. Kaunista, viehättävää, en löydä oikeanlaista adjektiivia tai oikeastaan niitä on liikaa tuollaiselle hienoukselle! :)

  VastaaPoista
 3. haluutko adoptoida 21-vuotiaan tytön :')
  haluun kerta kans noin upeen huoneen/kodin.. :D

  ja nii tosissaankin ihan mahtava ja inspiroiva blogi, kiitos kun pidät yllä tämmöistä <3

  VastaaPoista
 4. Meidän poika on vasta 5-v, mutta niin niin ihastunut kaikkiin pääkallo ja skorpparijuttuihin = ) Tuo tyyli tulee varmaan meillekin seuraavaksi...Toista kun isosiskojensa vaaleanpunaiset unelmat aikoinaan...
  Hieno huone teidän pojalla!!

  VastaaPoista
 5. Mikä tossa keskimmäisen kuvan oikeessa reunassa on? Saisko siitä vielä kuvaa? Tosi kivalta kyllä näyttää tuo huone! Muutenkin blogisi on ihana!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kehuistanne :-)

  Anonyymi, hassu :-) Kiitos itsellesi, kun luet tätä.

  Kotivalo, ja mikä parasta tämä tyyli ei ole niin ikään sidottu. Toimii 5-vuotiaasta varmaan aikuisuuteen asti.

  LeenaM, klikkaa tuon alkuperäisen tekstin alta tunnistetta LAPSEN HUONE tai oikealta kategoriavalokosta, sieltä löytyy kuvaa siitä mikä se kuvassa oleva asia on ;-)

  VastaaPoista
 7. Tollasta oon aina halunnu! No olin tuon kyllä nähnyt, mutta en enää muistanut. Hauska kun pidän kaikesta vanhasta "romusta" ja talonpoikais-huonekaluista ja sitten näistä öljypöniköistä ja auton osista. Lisäksi keräilen Mikki Hiiriä ja ihmispäitä sekä muitakin ruumiinosia. Vieraat hämmentyvät aina välillä.... Makuni on siis sekoitus lasta ja aikuista?
  Tosi kiva kyllä tuo poikasi huone!

  VastaaPoista
 8. Täällä on kiva poikamainen tunnelma, teollinen mutta kodikas. Mutta kyllä siellä viihtyisi tämmönen yli kolmekymppinen nainenkin :)

  VastaaPoista