maanantai 28. syyskuuta 2009

Lapsen huoneen nurkkia osa I
Viikonloppu vierähti lapsen huonetta siivotessa ja uudelleen organisoidessa. 11-vuotias poika on hyvin taiteellinen ja boheemi (mistä lie perinyt geeninsä) ja huone piti saada vastaamaan paremmin hänen tarpeitaan.

Tilanpuute oli yksi suurimmista haasteista. Kerrosängyt olivat ennen vierekkäin syöden suurimman osan lattiapinta-alasta. Nyt päällekkäin ollessaan tilanhukka pieneni ja tuo näyttääkin kivemmalta noin. Vanhaan komeroonkin pääsee nyt ilman sivuuttain hivuttautumista, mikä avaa komerolle varmasti uusia käyttömahdollisuuksia.
(Harminkukka, että lattiamatto oli ottanut sängynjaloista kipeää jättäen ikävät jäljet.)

Rakensin lapselle myös oman työpisteen, jottei hänen tarvitse olla jatkuvasti sahaamassa ja sotkemassa äipän työpöydällä alakerrassa. Kaikki materiaalit työpisteeseen löytyivät autotallista. Vanha miljoonalipasto kaiken tärkeän säilytykseen, vanha penkin levy työpöydäksi ja siihen vanhat hienot jalat ja jopa oma pikku rustuuki pöydän pintaan.
Vielä täytyy käydä ostamassa pojalle oma saha ja muutama muu työkalu, niin sitten äidin työkalut (toivottavasti) jäävät rauhaan.

4 kommenttia:

 1. Ehkä hienoin huone, mitä olen nähnyt pitkään aikaan. Meinasin myös hieman kuristaa itseäni kateudesta, kun näin nuo ötökät seinällä. Haaveilen pienimuotoisesta hyönteiskokoelmasta ja tuo olisi jo todella lähellä sitä. Ostan nuo kaikki, jos myyt. Kröh, etpä taida. :)

  Sisustusmakusi on muutenkin mykistyttävän samanlainen kuin minulla haavekuvissani. En vaan osaa toteuttaa yhtä loistavasti visioitani.

  VastaaPoista
 2. Pojallasi on tosi hyvä maku! :-)

  VastaaPoista
 3. Anni, niin kelpaa :-) Ainakin lapsen mielestä.

  Liisa, Eipä taitais poika hyvää tykätä jos ötökät möisin ;-)
  Noita bongaa kyllä joskus kirppareilta, kun jaksaa kierrellä.

  Sussu, niin minustakin :-)

  VastaaPoista