maanantai 7. syyskuuta 2009

Inspiroiva opus


Kirpputorilta vitosella mukaan nappaamani sisustuskirja osoittautui oikeaksi inspiraatioiden aarrearkuksi. Olen aivan tämän kirjan koukussa ja lehteilen sitä ihastellen tämän tästä. Päässä ovat ruvenneet pyörimään villit ajatukset makuuhuoneen vaatekaapin maalaamisesta turkoosin siniseksi sekä olohuoneen piristämisestä fuksianpunaisella tai violetilla tai ehkä jopa molemmilla. Ah ja voi en ehkä pysty hillitsemään tätä sisustusvimmaa mikä nyt iski!

8 kommenttia:

 1. Minunkin kirjahyllyyn tuo kirjanen eksynyt kirpparilta.. Ja juuri tänään selailin sitä. Hassu yhteensattuma!

  VastaaPoista
 2. Näytti sen verran kivalta kirjalta, että voisi vaikka käydä kirjastosta joku päivä kyselemässä!

  VastaaPoista
 3. Mä sitten taas sain tänään vihdoin ja viimein kirjastosta varaamani Anu Harkin Ratula-kirjan, ja olin kyllä hiukan pettynyt. En tiedä mitä odotin, mutta jotain enemmän. Kauniita kuvia kyllä, mutta jotain uupuu...

  VastaaPoista
 4. Mulla on tuo kirja kanssa! Selaan sitä usein ja haaveilen siitä koukeroisesta rottinkisängystä ja suuresta kultasesta peilistä, kirja on täynnä kaikkea ihanaa. Toinen kestosuosikkini on Sisusta kodikkaasti, kurkkaa jos tulee vastaan. Siinä on kanssa kaikkea kivaa.

  VastaaPoista
 5. tuttu kirja. muistaakseni suurin osa kuvista on kirjoittajan kotoa. niitä oli myös sanctuaryn blogissa (joskus). jos ei muuten ole tuttu blogi, niin suosittelen, ei tarvitse ostaa niin paljon lehtiä ja kirjoja kun siellä voi inspiroitua juuri tällaisista kuvista.

  VastaaPoista
 6. Saman kirjan haen minäkin aina välillä kirjastosta, ihanaa tunnelmaa ennen kaikkea kodikasta!

  VastaaPoista
 7. Uusi lukija blogissasi, muutaman kerran jo seuraillut. Aivan ihania juttuja sinulla täällä, piipahdan varmasti uudelleen :)

  VastaaPoista
 8. anni, niin olikin :-)

  Kotivalo, muistan selailleen tuon kirjan jossain ja jotain jäin minäkin kaipaamaan. Ehkä isompia kokonaisuuksia sisustuksesta.

  Teija, hitsi vieköön sekin olis ollut siellä kirpparilla, mistä tuon ostin. Täytyy mennä kurkkaamaan josko olisi vielä tallella.

  Katja O, on tuttu blogi jo tuo sanctuary ;-)

  Missye, tervetuloa vaan :-)

  VastaaPoista