perjantai 25. syyskuuta 2009

Arkiruoan estetiikkaaEtsiessäni (huonolla menestyksellä) hienoja vanhoja peltisiä elintarvikepurkkeja tuli mieleen kokeilla miltä näyttävät kaapistani löytyvät, mielestäni kivat ja esteettiset elintarvikkeet esillä. Ei hassumpaa, kokonaisuutena saa aikaan lähes saman fiiliksen kuin jos tuossa olisi pari hienoa vanhempaa purnukkaa.

Täytyy ensi kauppareissulla varata aikaa hyllyjen välissä kiertelyyn ja tarkastella elintarvikkeiden pakkauksia ihan pelkän ulkoisen kauneuden pohjalta.

11 kommenttia:

 1. Usein kivat asiat löytyykin ihan läheltä kun vain osaa oikein katsoa.

  Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 2. moi

  minullakin on nämä kahvipurkit vain ulkonäön perusteella, kahvia meillä ei juoda. aivan ihanat!

  http://www.paulig.fi/paulig_news/3/juhla_mokka_-kahvirasia_hurmaa_rakkailla_muistoilla ja http://www.paulig.fi/paulig_news//3/juhla_mokka_-lahjarasia_tuo_iloa_kahvinystavien_arkeen

  VastaaPoista
 3. Kivan näköistä. Mutta oikeastaan oli pakko saada kertoa että tuollainen purkinavaaja aiheutti onnettomuuden. Kun se jättää tasaisen reunan purkkiin, niin sellainen viilsi minun sormen pilkkua vaille kokonaan poikki. Sormi ei toimi vieläkään. Olen vannonut toitottavani sitä joka suuntaan varoitusmielessä ;)

  VastaaPoista
 4. Kivimäestä emäntä täälä kurkkimassa blogiasi...kaunista :)

  VastaaPoista
 5. Heinz osaa etikettien suunnittelun!

  VastaaPoista
 6. Rakastan peltipurkkeja vanhoja ja uusia, uudet on nyt enemmän näkyvillä ja aivan ihania löytyy 100drine'lta käy mun blogissa katsomassa, humoristisia säilytys laatikoita ranskalaisella tekstilla ja hauskoilla kuvilla...Matkustellessa löytyy aina kaikkea kivaa...

  VastaaPoista
 7. Meilläkin nuo oliiviöljypullot toimittavat sisustusesineiden virkaa. Ja ne antavat vaikutelman siitä, että meillähän harrastetaan vain noita terveellisiä kasvirasvoja...

  VastaaPoista
 8. Hihii, se se on aitoa sisustustaitoa kun saa keittiönkaapin/hyllyn sisukset näyttämään hyviltä! Meillä ne taitaisivat käydä lähinnä kaaostyyliin erikoistuneen maalarin kädenjäljestä..kiva blogi, yritän ehtiä seurata jatkossa, tervetuloa käymään meilläkin, www.metsansuloisinpaikka.blogspot.com on osoite. Kivaa syksyä!

  VastaaPoista
 9. Näyttää kerrassaan hyvältä. Minä olen joskus ostanut jostain pikkukaupasta leivinjauhepurkin ihan vain ulkomuodon takia. Pitääkin nostaa se taas esille.
  Edellisen postauksen pöytäkin on hieno!

  VastaaPoista
 10. PikkuBertta, Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle ;-)

  Katja O, En ollut tiennytkään, että tuollaisia ovat tehneet.

  viipukka, se on kai kiinni siitä mistä kohti avaa. Minä avaan niin, että kansi irtoaa samanlailla, kun tavallisellakin avaajalla avatessa. Purkin reunaan jää se vahvike kiinni.

  MaMMeli, kiitos ja tervetuloa kurkkimaan :-)

  Sussu, niin osaa :-)

  Jaana, täytyy mennä blogiisi visiitille.

  benglia, just niin. Yleensä siis käytetään niitä epäterveellisiä kuten auringonkukkaa, koska se maistuu paremmalle :-)

  Laura's, tai sitten nuo purkit tekevät sen kauneuden itsekseen ;-)

  Maija, mä just katselin kaupassa kaunista paprikajauhepurkkia ja yritin keksiä perustelut maksaa siitä 7,5 euroa vain sen ulkonäön tähden. Jätin kuitenkin ostamatta tällä kertaa.

  VastaaPoista