sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Tärkeät paperit ojennukseen


Jossain vaiheessa mittani täyttyi olla alati perheessä se, joka vaihtoi uuden vessapaperirullan loppuneen tilalle. Ja muutenkin minun vastuullani on ollut huolehtia vessapaperin saatavuudesta pöntön viereen.
Aloin pitää mielessäni kirjaa siitä paljonko paperia kolmihenkinen taloutemme kuluttaa ja samalla mietin ratkaisumalleja paperiteline-probleemaan. Parin viikon tarkkailun tuloksena tiesin, että paperia menee viikonpäivästä (ja vissiin ruokalajista) riippuen yhdestä puoleentoista rullaan per vuorokausi. Ja yhden rullan mentävä teline ei tulisi kyseeseenkään.
Mietin ratkaisuksi jotain suurta, joka vetäisi sisäänsä useamman rullan ja olisi mahdollisimman helppo käyttää.

Ratkaisu löytyi eräänä päivänä työkalukaapista. Tuo vinha laatikko imaisee sisäänsä kerralla peräti kaksitoista rullaa ja kaiken päälle näytääkin ihan söpöltä. Nyt ei mamman hermoa enää kiristä jatkuvasti tyhjä paperiteline. :-)

1 kommentti:

  1. Heippa,mukava "tavata"toinenkin taivaanrannanmaalari.Luokittelen itseni tälläiseksi,mitä se sitten tarkoittaakin kenenkin mielestä,mutta mun mielestä se kuvastaa paljon.
    Täällä en olekaan ennen käynyt vierailulla, kauniilta näyttää.Tervetuloa blogiini vastavierailulle,mukavaa alkanutta viikkoa.

    VastaaPoista