torstai 26. helmikuuta 2009

Romuaskartelua (taas)Taas tällainen kuva-arvoitus, että mitähän tästäkin epämääräisestä kasasta tulee... Siinä on mm. kynttilänjalka, vähän puuta (noin paljoa ei mennyt, oli vaikea arvioida tarveaineiden menekkiä etukäteen, kun kuvaa otin), vanha puupurkki, pultti, muttereita, pieniä nauloja ja sen sellaista tilpehööriä. Vähän kuviosahaa, hiomapaperia, rautasahaa, liimaa ja maalia kun käytti, niin valmista tuli alta aika yksikön.

Ajatusta tästä romuaskartelusta olen muhinut päässäni jo jonkin aikaa, piti vain löytää ensin sopivankokoinen ja mallinen kynttilänjalka, jotta pääsin projektia toteuttamaan.

Joko arvaatte, vai katsotteko alempaa ;-)Pitihän nukkekotiin nyt kunnollinen työtuoli saada. Yritän saada kuvia tuolista oikeassa ympäristössään mahdollisimman pian. Pitää vain ensin saada muut keskeneräisyydet valmiiksi ;-)

10 kommenttia:

 1. Sä olet taitava! Mahtava tuoli!

  VastaaPoista
 2. En taaskaan arvannut, mulle tuli jokin kamina mieleen. Olet tosi taitava ja idearikas! Olisi hauska nähdä joskus vaihekuvia, jos vain tohdit esitellä askartelusalaisuuksia :)

  Tuosta tuli mieleen isäni työpajan tuoli, jonka olen aina halunnut itselleni. Ehkäpä kysyn lupaa ja kunnostan sen.

  VastaaPoista
 3. Ei noita suin askarteluja voi edes hehkuttaa tarpeeksi!!!!!!!!

  VastaaPoista
 4. Todella taidokaasti tehty tuoli, upea!
  Katselin tuossa juuri lehteä ja siellä oli mainos uudesta muumi poliisimestari mukista ;) itse odotan kärsimättömästi, milloin markkinoille vihdoista viimein tekisivät sen keksijä Niisku mukin, se kun olisi juuri passeli miehelleni! :D

  VastaaPoista
 5. Uskomaton :-O! Ihailen sua ja saannoksiasi ihan älyttömästi!

  VastaaPoista
 6. Tuntuu niin hyvältä nuo teidän kehut :-) Kiitos paljon.

  VastaaPoista
 7. Ei voi sanoa muuta kun että sä olet aivan nero kun on kyse noista nukkekodin huonekaluista jms. Miten sä pystytkin ajatteleen että tost vois tulla tota ja tosta tota..... siis sähän olet ihan keksijä! Voi ku mäkin omaisin tollaset aivot ja näppärät sormet! Ilo lukea ja katsella sun sivujas.

  VastaaPoista