tiistai 17. helmikuuta 2009

Lapsityövoiman hyväksikäyttöäKymmenvuotias poika osaa jo kysyä äidiltä minkätyylistä tämä haluaa, jos koulun veistotunnilla tehdään jotain tarvekaluja kotiin. Tämä on ihan tilattu tällaisena valkoisena ja shabby-tyylisenä.

Tämä päätynee eteiseen tai porstuaan, molemmissa kun on pulaa naulakoista.

(Mistähän mahtaa johtua, että välillä kuvat näkyvät täällä pystysuuntaisina, vaikka koneellani ne ovat vaakasuuntaisia. Mikä ihme ne saa kääntymään...?)

10 kommenttia:

 1. Meillä harrastetaan ihan samaa lapsityövoiman käyttöä. Viimeisin lapsen tekemä kapistus on mausteteline keittiöön. Nuorempi tykkää itse puusta, joten kaikki hänen kotiin kantamat työt on vain lakattuja, vanhempi tykkää petsata tummaksi ja häneltä saamani "lankakaappi" on tummaksi petsattua puuta. No sovitellaan. Nyt on kanssa jonkun sortin naulakko tilauksessa. Pyysin vielä poikaa tekemään metallista ne koukutkin itse ja tätä toivoin valkoisena ja valmiiksi vanhannäköisksi kulutettuna. Saas nähdä mitä tuleman pitää.

  VastaaPoista
 2. Kiva naulakko. Yksinkertainen ja nätti. =)
  Jos käännät kuvan koneellasi, niin muistathan aina tallentaa? Jos ei tallenna, niin kuva ei pysy.

  VastaaPoista
 3. Ne on tallennettu vaakaan ja kaikissa ohjelmissa ne näkyy vaakana, muta blogger vääntää ne satunnaisesti pystyyn ilman mitään järjellistä selitystä. Esim. nuo molemmat naulakon kuvat on otettu vaakakuvina, niitä ei ole missään vaiheessa käännelty ja silti bloggerin mielestä toinen kuuluu pystyyn... Ma ei ymmarra.

  VastaaPoista
 4. Ihana naulakko! Hyvää jälkeä on poika tehnyt:)

  VastaaPoista
 5. Blogger tosiaan joskus vääntelee kääntelemättömiä vaakakuvia pystyyn. Mulla auttaa se, että koneella kääntää kuvan ensin pystyyn ja sitten takaisin vaakaan ja sitten lataa Bloggeriin uudestaan.

  Enpä tiedä, mikä tuossa säätämisessä sitä Bloggeria sitten auttaa ymmärtämään kuvaani, mutta aina on tajunnut vaakaan jättää sen jälkeen.

  VastaaPoista
 6. Hauskaa tuunaamista blogissasi=) Kivoja kuvia, ja se buddha oli kyllä aika uskomattoman hauska=)

  p.s mulla sama dg

  VastaaPoista
 7. Poika on ihan otettu kaikista kehuistanne. Odottaa jo innolla seuraavaa projektiaan jonka saa sitten esitellä äitin plokissa ;-)

  VastaaPoista
 8. Ilona, kiitos vinkistä se tosiaan toimii noin! :-)

  VastaaPoista
 9. Hyvä, jos vinkistä oli apua!

  Koneet toimivat joskus ihmeellisillä tavoilla.

  VastaaPoista