perjantai 27. helmikuuta 2009

"Hömppälän himaluettelo"


Innokkaana odotin H&M:n home luettelon tuloa ja olinkin aluksi siitä aivan innoissani. Siten kun valikoimaan tarkemmin tutustuin huomasinkin, että olisin halunnut ostaa kaiken rekvisiitan, mitä luettelossa oli - en niinkään itse tuotteita. (Toki Liselotte Watkinsin kuosi on aivan ihana, mutten keksi mihin sitä laittaisin.)

Hetken kun mietin totesin, että minulla on vanhoja tuoleja, vähän niinkuin kuvassa ja mikä parasta viime kesänä ostin itselleni häälahjaksi pienen vanhan asuntovaunun, vähän niinkuin tuossa toisessa kuvassa. Nyt en varsinkaan enää jaksa odottaa kevättä, että pääsen remppaamaan vanhan vaunun, sisustamaan sen ja kertomaan sitten kaiken tekemisistäni teille täällä yksityiskohtaisesti :-)

Hyvä hömppälän luettelo, sai minut inspiroitumaan! Mitens teidät, oletteko tutustuneet ja tilanneet jo jotain tuolta, tai muuten vain saaneet siitä jotain?

8 kommenttia:

 1. tervehdys

  eksyin jostain blogiisi ja lukaisin tältä istumalta läpi kaikki postaukset. erittäin viihdyttävä ja kiinnostava. itse vielä haaveilen vanhan talon rempasta (talo puuttuu). olet kyllä todella taitava käsistäsi ja aikaansaapa ja hieno nukkekoti ja oikea koti sinulla! ja hienoja löytöjä teet kirppiksiltä!

  sama juttu tuon henkan ja maukan kuvaston kanssa, ottaisin ne puitteet, tekstiileistä ei niin väliä.

  tuli mieleen lukiessa
  - jospa ikean kynttilät lepattaisivat vähemmän kun sydäntä lyhentää (niin kuin muutkin kynttilät)
  - laita siihen kuperapohjaiseen ilves-lasipurkkiin merisuolaa tai hiekkaa pohjalle niin pysyy kynttilä pystyssä

  VastaaPoista
 2. Miten sait tuollaisen luettelon, luulin että noita sisustusjuttuja on vain nettikaupassa? Ei sillä että mitään tilaisin mutta onhan niitä aina mukava selailla ;) Saisikohan kaikki mukavat blogitkin paperiversiona sohvan nurkkaan ;)
  Ja innolla täälläkin odotetaan kevättä että pääset vaunun kimppuun =)

  VastaaPoista
 3. Luettelo oli kyllä hieno. Ja just ne kaikki rekvisiitat varsinki. Ihailin asuntovaunua kauan. Mutta aika kalliita oli mielestäni Hömppälän tuotteiksi. Muutaman jutun tilasin. Saas nähdä millaisia on.

  VastaaPoista
 4. Asuntovaunun sisustaminen olisi unelmajuttu. Minä haluaisin sellaisen pienen pyöreän, joita oli ehkä 70-luvulla.

  VastaaPoista
 5. Pojat ihastui siihen tiilimattoon, sellaisen tahtovat huoneeseensa. Mutta noinkohan tuo sopii kissaperheen matoksi. Taitaa vetää kissankarvoje puoleensa kuin vahva magneetti.
  Kivoja juttuja löytyi muutama. En tiedä miksi, mutta minuun vetosi se hakaneulatyyny

  VastaaPoista
 6. Katja O, tervetuloa vaan lukemaan blogiani :-)

  Sari*ll, olen ollut hömppälän postimyyntiasiakas jostain vuodesta 1997, siksi sain luettelon postitse :-)

  Sussu, mun vaunu on vuosimallia 1964 ja merkiltään Sprite. Vähän sellainen pyöreähkön mallinen ja ehdottomasti pieni.

  Suvi, kerro sitten mullekin millaisia tilaamasi tuotteet oli.

  Sanna, mutta matossahan ne kissankarvat pysyy paremmin tallessa kuin ympäri kämppää ;-) Ja ehkä siitä tiilimatosta ei niin erottaisi karvoja (riippuu tietysti vähän kisun väristä)...

  VastaaPoista
 7. En malta odottaa, että pääsen lukemaan sen vaunun sisustamisesta!

  VastaaPoista
 8. Voi, postimyynnistä minäkin tilaan vaikka kauppakin löytyisi läheltä. Silti ei ole tuota roinakatalogia näkynyt... pitänee lähteä nettisivuilta katsomaan saisiko sen sieltä :)

  VastaaPoista