lauantai 21. helmikuuta 2009

Nukkekodin vessa

Nyt kun tässä on melkein kahden vuoden tauon jälkeen iskenyt jälleen inspiraatio rakennella nukkekotia - on sitä sitten rakenneltava, ennen kuin tämä taas menee ohi ja palaa ties kuinka monen vuoden kuluttua ;-) En voi esitellä vielä uusimpia tekosiani niiden keskeneräisyyden johdosta, mutta näytän lohduksi tarkempia kuvia talosta muuten. Tässä esittely nukkekodin vessasta, tai kylppäristä, miksi tuota nyt haluaa sanoa:Vessa on kaakeloitu kaikista askartelukaupoista löytyvillä lasimosaiikeilla. Seinissä on koko 2x2cm ja lattiassa 1x1cm. Homma oli valtava ja laattoja meni lähes yhtä paljon kuin euroja, eli kalliiksi tuli. Jälkeenpäin olisin tehnyt koko homman jollain muulla materiaalilla, koska noiden mosaiikkien mittakaava häiritsee silmääni (ei siis ole tarpeeksi aidon näköinen mielestäni). Saatta olla että tyydyn jossain vaiheessa maalaaman ne valkoisiksi.

Amme on vanha uunivuoka maalattuna valkeaksi ja valaisin on oikeasti kuusenpallo, muut kalusteet ovat enemmän tai vähemmän customoituja aitoja barbie-kalusteita. Kalustus muuttunee vielä jahka löydän parmmin silmääni hiveleviä yksilöitä, siihen asti pärjään noilla.

Huoneesta uupuu listat ja esineet ovat suurelta osin kiinni sinitarralla, mutta tämä talo onkin ikuisuusprojekti (vähän niinkuin oikea kotikin) ;-)


7 kommenttia:

 1. Jollei otsikossa olisi ollut sanaa nukkekoti, en olisi arvannut, ettei kyseessä olekaan 1:1-vessa. Uskomattoman hieno. Eikä kaakelointi kyllä ainakaan minun silmissäni ole väärää mittakaavaa.Tosi upeaa. Toivottavasti esittelet vielä muitakin huoneita!

  VastaaPoista
 2. Mielettömän suloinen nukkekoti! <3

  VastaaPoista
 3. Ihana! Musta tuo on tosi nätti noin, voisin kuvitella itseni ammeeseen kellumaan :D

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis kylpyhuone, amme on ihana!!!

  VastaaPoista
 5. Laitan nukkekodista juttua ja kuvia aina silloin tällöin.

  VastaaPoista
 6. Voi hurja kun on aivan aidon näköistä kyllä! Taitavalle tekijälle respektii! Toivottavasti näytät lisää huoneita meille!
  t.barbie-keräilijä

  VastaaPoista
 7. Minna, aina silloin tällöin olisi tarkoitus tästäkin projektista kertoilla, eli lisää huoneita ja paljon muutakin on vielä tulossa.

  VastaaPoista