keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Makuuhuoneessa tänään


Oli jo pitkään häirinnyt silmää edellisen yöpöytäni mataluus sänkyyn nähden. Pöytä hävisi melkein tyystin sängyn ja seinän väliin, joten pitkän harkinnan jälkeen vippasin sen pois ja pöllin eteisestä peilin alta pikkukomuutin yöpöydäkseni. Nyt "perspektiivi" on silmääni miellyttävänpi.

Tietysti eteisen peilin alle pitää löytää uusi pikkukaappi, mikä tarkoittaa sitä että pääsen taas kiertelemään kirppareita ja romukauppoja oikein urakalla ;-) Jihuu!

(Huomioikaa kuinka kukertavia kuvia saa aikaan, kun kameran valkotasapainoasetukset sekoavat energiansäästölamppujen ja tavallisten hehkulamppujen yhteisvaloon. Laiska kuvaaja ei jaksanut nähdä vaivaa säätääkseen arvot makuuhuoneelle erikseen. :-P)

4 kommenttia:

 1. Tunnelmallista ja vähän jopa dramaattista, johtuen kai valosta? :-) Komuutti on mainio! Sitten joskus kun meilläkin on makkari valmis, meille kai tulee kans eri paria olevat yöpöydät tai sitä virkaa hoitavat "systeemit"...

  VastaaPoista
 2. Ei sitä aina jaksa säätää;)

  Kaunis on kyllä makuuhuone.. sopivasti tunnelmaa ja väriä<3

  VastaaPoista
 3. Ihana jalka tuossa lampussa. Minä melkein sain vastaavan näköisen lattialampun mutta kun menin sitä noutamaan niin se oli kassalla matkalla uuteen kotiin ;(

  VastaaPoista
 4. Minä ehdin juuri ihastella että ompa kauniin vaaleanpunervat seinät. Mutta nyt hiipi epäilys, että eivätkö ne oikeasti olekaan punaiset? Pitäisi itsekin opetella valkotasapainon säätäminen. Olen käyttänyt automaattiasetuksia, mutta ne eivät ole kovin hyviä. En vain ole saanut aikaiseksi kaivaa manuaalia että miten se tehdään.

  VastaaPoista