maanantai 26. tammikuuta 2009

Mainio matkalaukkulöytö


Tänään tarttui kierrokselta mukaani tämä mainio matkalaukku 14 euron hintaan. Nyt vaan alkoivat nuo kaksi edellistä näyttää kovin säälittäviltä tähän "uuteen" verrattuna. En tiedä mikä tuossa ruskeassa rietoo, mutta se vaan ei miellytä silmääni ja on kaiken lisäksi kovin hankala käyttää kun nuo lukot eivät toimi ollenkaan. Tämä uusi sen sijaan veti sisäänsä ihanan määrän roipetta ja sen lukot pelaavat kyllä kuin unelmat :-)
Jahka löydän vielä yhden matkalaukun kokoelmiini, saa tuo ruskea häipyä tästä taloudesta lopullisesti.

Kukkapurkki on myös kirppistelty pari viikkoa sitten. Vitosen muistaakseni pulitin. Sain inspiksen siitä drömhem & trädgard lehdestä, josta aiemmin posmotin. Olen yrittänyt hillitä himoani ostella viherkasveja tähän talouteen, mutta kuten huomaatte niin sangen huonolla menestyksellä ;-)

5 kommenttia:

 1. Taas sulla on ties mitä löytöjä (tarkoitan ihan pidemmältä ajalta, kun en ole kommentoinut aikoihin) :)

  Tuo uusi laukku on paljon ryhdikkäämmän näköinen. Ehkä ne muut laukut häpeilevät itseään sen seurassa ja viihtyisivät jossain muualla? :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. minusta luovukissasi on suloista runttucharmia :) söpö <3 -tosin jos laukkua säilytykseen meinailee niin, mitä ryhdikkäämpi sen mukavampi. Iloista tiistai-iltaa! -Snow-

  VastaaPoista
 4. Älä ihmeessä sitä kuitenkaan pois heitä -katuisit kummiskin myöhemmin;) Pistä se auki, ja nakottamaan johonkin tuolin päälle taikka nurkkaan, ja vaikkapas nalleperhe sisälle asuskelemaan/istumaan, niin eipähän lukkojen toimimattomuus haittaa:)

  VastaaPoista