perjantai 21. helmikuuta 2020

Helmikuun helmililjat

Koko helmikuun alku meni enemmän tai vähemmän sairastupaa pidellessä niin ettei kirppiksille juuri ehtinyt kun piti pysytellä pääasiassa kotioloissa. Kerkesin kuitenkin siinä varsinaisen flunssan ja jälkitautien välissä hieman piipahtaa lähialueiden toreilla katsastamassa, josko sieltä jotain kivaa minulle löytyisi ja löytyihän sieltä. 

Olin katsellut tuota uusvanhaa kukkaruukkua jo monta kertaa (Tingi & Tongi Hyvinkääällä) kun niitä oli siellä myynnissä useita. Mietin aina, että jotenkin ihana, mutta en sitten ostanut. Vasta kun niitä oli jäljellä tuo yksi tuli paniikki ostaa se itselle, ihan vaan, jos sitten jossain vaiheessa tulisikin tarvis. No se tarvis tulikin sitten ihan saman tien, kun piipahdin kukkakaupassa perään. Keväisen helmililjan kanssa ihan nappiostos.

Vanhoja puulaatikoita ei voi olla tässä taloudessa koskaan liikaa. Tämä just sopivasti tyyliseni värinen lähti mukaan vitosella ja pääsi heti säilyttämään sisällään tarpeellisia työkaluja työpöydän alla. Pyöreä vanerilätkä näytti mielestäni ihan samalta kun keittiön tuoleissani olevat istuinosat, joten ostin sen varaosaksi jos sattuu omista rapsahtamaan hajalle. Kotiin päästyäni totesin sen kuitenkin olevan ihan liian iso omiin tuoleihini, joten jos jollakulla on tuoli mihin tällaista tarvitsee, niin yhteyttä vaan tänne. Siihen asti se saa roikuskella koristeena seinälläni.

My recent fleamarket finds. A new old looking flower pot, a cool wood box and a piece of an old wood chair I thought would be a suitable sparepart for my kitchen chairs, but is too big so acts as an wall ornament instead.

2 kommenttia:

  1. Voisko tuohon vanerilätkään laittaa valot?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti voisi, noihin tähden pikkureikiin tosin pitäisi olla hyvin pienet.

      Poista