sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

Ruokapöydän valtaaja

Tämä ei ole mikään keittiökone vaikka se meillä keittiössä juuri nyt onkin ja valtaa ruokapöydän suurimmaksi osaksi itselleen. Se on ihan järjettömän painava vehje, enkä saa sitä yksin siirrettyä tuosta yhtään mihinkään, mikä on ihan hyväkin, koska silloin kun sillä hommia tehdään, on ihan suotavaa, että se pysyy hyvin paikoillaan. 

Tämä on siis savimankeli, joka on käyttökooltaan niin suuri, etten saa sitä järkevästi mahdutettua juuri nyt minnekään muualle, joten silloin kun savihimmia teen, niin se tönöttää juuri tuossa (ja muina aikoina varastossa). Siinä sillä on hyvä mankeloida koska tila on siihen juuri passeli eikä itse kone ole muun kun mahdollisen ruokailun tiellä, mutta se ei tässä taloudessa ole niin iso juttu.

Mutta eikös ole aika viehättävän näköinen vekotin tämä? Vaikka on ihan uusi on sen muotokielessä ja värityksessä jotain ihanasti vanhaa ja se sopii tyyliltään sisustukseen täällä melko mainiosti. Vielä kun keksisin sille käyttöpaikan tuolta työhuoneestani, ettei sen tarvitsisi tässä olla niin hyvä niin, mutta nyt mennään näin aina kun savipaja on pystyssä.

This quite interesting gadget on our dining table is actually a clay mangle. I use it whenever I'm making pottery and there's no other place (at the moment) in this house to work it but on the dining table. But who cares of tha, just look how cute the thing is. It has just enough vintage vibe to make it look old, even tho it's brand spanking new.

1 kommentti:

  1. Ihan totta tuo vekotin näyttää sopivasti vanhalta ja sopii hyvin teidän sisustukseen.
    Muuten en olisi tuosta vempaimesta mitään tiennyt, mutta nytpä tiedän ainakin vähän. Täällä blogi maailmassa voi aina oppia uutta.
    Hyvää vappua.

    VastaaPoista