torstai 18. huhtikuuta 2019

Tuotteita testauksessa

Aina ennen kun otan tuotantooni mitään uusia keramiikka-ideoitani pitää ne tietysti testata ensin itse. Nyt kun viimein sain uunista ensimmäisen erän uusia saippuakuppejani laitoin tietty heti sellaisen kylpyhuoneeseen kokeiltavaksi, että miten toimii käytännössä tuossa ammeen reunalla. 

Vielä kun olisi tajunnut ostaa uuden, vähän nätimmän värisen saippuan niin kuvissakin olisi erottunut paremmin, mutta lienee tulee selväksi tuostakin, että oikein hyvin toimii. Kuppi on just sopivan iso ja pieni, että siihen suunnilleen normikokoinen saippua mahtuu ja itse kupponen mahtuu vaikka lavuaarin reunalle. Ja tässä vuorokuden kokeilemisen jälkeen on saippua pysynyt tuossa vallan mainiosti niin kuivana kun se nyt on käyttöjen jäljiltä kerinnyt olla.

Toinen kokeiluun kerennyt tuote on tämä pieni sievä lehti, jonka ajattelin olevan näppärä hellan vierellä lusikoiden ja kauhojen lepuuttajana ruoanlaiton lomassa. Tämäkin osoittautui testissä oikein oivalliseksi, eli ajaa asiansa täydellisesti, minkä lisäksi näyttää varsin viehkolta koristeelta myös silloin kun ruokaa ei tuossa olla laittamassa.

Näitä siis tulossa pian myös myyntiin. Ensimmäisen erän varaan tuonne Parolan aseman rompetorille 8.6., josta saippuakupin saa ostaa viidellätoista eurolla ja kauhan lepuuttajan kympillä. Sitä ennen näitä on myynnissä myös porstuan pienessä kippokaupassani, mutta ilmoittelen siitä sitten vielä erikseen jahka alan saada näitä enemmän valmiiksi.

Nyt ei muuta kun niitä lusikoita odottelemaan sitten seuraavaksi...

Got my first batch of soap dishes and spoon rests from the kiln and they both work just as nicely as they look. I'll be selling these at the upcoming Parolan aseman rompetori and later in my little shop in my porch (let you know as soon as I get stock). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti