tiistai 12. heinäkuuta 2016

Sateinen Heinäkuu olohuoneessa

Tänä kesänä on kyllä vietetty ihan luvattoman paljon aikaa sisätiloissa kun ulkona on satanut niin paljon. Sohvat ja tyynyt on maattu ihan muhkuroille ja joka paikka tuntuu ihan tunkkaiselle. 

Pyykitkin kuivataan sisätiloissa taas ja huoneen poikki on kulkenut jo viikkoja väliaikainen naruviritys.

Tavarat ovat kumuloituneet epämääräisiksi asetelmiksi huoneen nurkkiin ja tuntuu melkein kuin aika olisi pysähtynyt täällä.

Koiratkin vain nukkuvat pääosan päivää ja leyhyttelevät popcornin tuoksuista lämmintä tassumarinadiaan niin että koko sohva tuoksuu nyt ihan siltä.

Jospa se kuitenkin tästä taas pian kirkastuisi, sekä säätila että yleinen vireystaso. Paljon olisi suunnitelmia päässä tehdä asioita, mutta kuka sitä nyt sadesäällä jaksaisi. Painelen siis vielä ainakin toviksi tuonne sohvalle noiden lämpimien pikkutassujen seuraan. Laitan kellon soimaan että muistan kääntää kylkeä välillä.

This July has been so rainy that we've spent most of it inside in the living room. Dried laundry there and kept company to the sleepy, popcorn smelling dogs on the couch. I have lots of plans in my head what to do when the weather changes, but until then you can find me on the couch, with the smelly little dogs.

1 kommentti: