tiistai 26. heinäkuuta 2016

Kesäreissulla

Mikään ei ole niin mukavaa kun kesällä hypätä autoon ja huristella aivan toisiin maisemiin viettämään laatuaikaa ihanassa seurassa ja kauniissa paikassa. Männä viikolla kävin piipahtamassa Sateenkaaria ja serpentiiniä -blogistin Lauran kesäpaikassa Tyynelässä ja voi kuinka mukavaa siellä olikaan.

Meitä oli kokoontunut sinne oiva joukkio sisustusbloggaajia hengaamaan, syömään ja rentoutumaan samanhenkisten seurassa. Mukana paikalla Lauran lisäksi olivat myös Oblik blogin Jutta, Nuapurissa Maru, Vihreän talon Annika ja tietysti allekirjoittanut itse. Naurua, ruokaa ja hyviä juttuja piisasi kuulkaa pitkälle yöhön kun tämä ryhmä oli koolla.

Siellä grillattiin ja vielä ihan perinteisellä pallogrillillä. Itse arvostan sitä kaikista korkeimmalle. Minulle se on kesällä ihan ehdotonta että grilliruoka on tehty hiilillä, siitä tulee se paras maku. Sain kunnian toimia sytyttäjänä ja pistinkin sitten tavoilleni uskollisena oikein kunnon roihun. Eipähän jäänyt kytemään.

Perunasalaatti on minusta ihan parasta juhlaruokaa ja käy hyvin vaikka minkälaiseen menuun. Rakastan ihan kaikenlaisia perunasalaatteja mutta tämä oli mielestäni ihan erityishyvää kun siinä oli majoneesin lisäksi myös vähän jogurttia. Turha kai sanoakaan että ahdoin tuota naamaani niin paljon että meinasi melkein taju lähteä. 

Ainekset tällaiseen perunasalaattiin ovat kutakuinkin seuraavanlaiset:

 • Keitettyjä perunoita
 • Vihreää omenaa
 • Suolakurkkua
 • Majoneesia
 • Jogurttia
 • Timjamia


Ohjeeksi sanoisin että pilko kaikkea kulhoon makusi mukaan ja laita soossia sopivasti. Maistele sitten tarviiko lisätä vielä jotain ja nauti.

Ja lopuksi vielä pieniä maistiaisia Tyynelän sisustuksesta josta tykkään kyllä tosi paljon. Laura käyttää rohkeasti väreja ja yhdistelee tyylejä ja joka paikasta huokui ihanan lämmin harmonia. Koko paikka oli niin mukava ja kutsuva että en meinannut haluta lähteä sieltä kotiin seuraavana päivänä ollenkaan.

Spent a day at Tyynelä, the summer cottage of Laura from the blog Sateenkaaria ja serpentiiniä. There was also Jutta from Oblik blog, Annika from Vihreä talo and Maru from Nuapurissa. We had such a great time cooking, eating, telling good stories and laughing late in the night. Lovely ladies in a lovely summer night at a lovely location makes good memories.

4 kommenttia:

 1. Ihana paikka! Luen Lauran blogia, mutta oli hauska nähdä Tyynelästä kuvia jonkun muun ottamana.

  VastaaPoista
 2. Hei ihania kuvia oot ottanut <3 Oli niin kiva nähdä!!! Rapujuhlat seuraavaksi ;)

  VastaaPoista
 3. Minäkin luen Lauran blogia ja Tyynelässä on kyllä niin kaunista ja harmonista.

  VastaaPoista
 4. Oli ihanaa ku olit. Ilta oli hauska. Ja niinkun sanoin - oot ihan millon vaan tervetullut uudestaan <3

  VastaaPoista