sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Tappeja kyökissä

Pienessä keittiössä jossa ei ole liiemmälti lasku- tai muutakaan tilaa sitä kaipaa edes jotain minne tavaransa laittaa.  Tykkään ripustella asioita roikkumaan, mutta sopivaa naulakkoratkaisua en ollut vain löytänyt. Jotain olin tuohon välillä kokeillut, mutta kaikki tuntuivat jotenkin liian pieniltä, liukkailta, ahtailta tai muuten vaan vääriltä.

Olin monasti ajatellut puutappinaulakkoa, mutta en kuitenkaan vielä ajatukselle lämmennyt. Nyt yhtäkkiä huomattuani niitä vähän joka puolella sisustuslehdissä ja -blogeissa alkoikin ajatus tuntua ihan kokeilemisen arvoiselta.

Ja tietenkään kun inspiraatio iski ei näitä tappeja sitten irtonaisina löytynyt yhtään mistään vaikka kuinka kiertelin. Näppäränä likkana ostin sitten pari halpaa naulakkoa joissa tällaiset olivat ja pistin ne palasiksi. Sitten maalia pintaan ja pora kouraan. Porasin keittiössä jo olemassa olevaan puulistaan reiät tasaisin välein, asensin maalatut tapit reikiin ja huomasin että olin laskenut väärin; reikiä oli yksi liikaa. No, eikun uudestaan naulakkokaupoille että saatiin se viimeinenkin.
Ja hyvähän siitä tuli. En tosin liimannut noita vielä kiinni kun ei minusta koskaan tiedä, jos en sitten pitkässä juoksussa tykkääkään. Reiät ovat tiukat ja tapit pysyvät hyvin ilman liimaakin, ainakin sen aikaa kun tätä systeemiä testailen. Toistaiseksi en ole löytänyt muuta huonoa kun että leikkuulautani eivät sopineet tappeihin. No, se ei ole suuri murhe jos uusia leikkuulautoja joudun lähteä ostelemaan, pieni shoppailu piristää aina.

After trying out a couple of different hanging systems in my kitchen I ended up trying this with wooden pegs. Initially I wasn't sure if I'd like them, but after installing I think it just might work out for me. The small kitchen needs a lot of different solutions to store things and this is both pretty and handy.

5 kommenttia:

  1. Ja hieno tuli...sopii kuin nenä päähän....ja leikkuulaitoihinkin voi porata reikiä(siis puisiin ainakin)ja pistää narulla roikkumaan tappeihin....

    VastaaPoista
  2. Hieno!! Niin toi naulakko, kun keittiökin. Teillä on viihtyisä fiilis:)

    VastaaPoista