lauantai 21. marraskuuta 2015

Keskellä tietä vielä

Meillä tönöttää nyt keskellä eteistä aika iso kaappi. Se on siellä vain väliaikaisesti koskapa sille pitää ensin raivata tilaa hankkiutumalla eroon yhdestä toisesta kaapista. 

Tässä talossa jos haluaa sisustusta uudistaa pitää yleensä vaihdella huonekaluja sen sijaan että vaihtaisi vain järjestystä. Rintamamiestalon neliöt ovat niin tiukat, etteivät nykyiset kalusteemme sovi juuri mihinkään muuhun asentoon kuin nykyiseen, varsinkaan makuuhuoneessamme. 
Halusin kovasti sinne jotain uudistusta ja kun näin tämän kaapin Joken Osto- ja Myyntiliikkeessä tiesin heti mikä se uudistus olisi; kaapit vaihtoon! Jatkoa seuraa myöhemmin...

I have been craving for something new in this house and when I saw this cute vintage cabinet I suddenly knew it right away: I need to change the cabinetry in the bedroom. To be continued...

3 kommenttia:

 1. Upea kaappi! Isoja kaappeja on vaikea löytää, meilläkin on ikihaussa vaatekaappi. Ja niin tuttua tuo tavaroiden siirtely, melkein ostettiin kahdenistuttava sohva, mutta ei sitten jaksettu alkaa siirtämään kirjakaappia paikasta toiseen...

  VastaaPoista
 2. Ihan tajuttoman hieno kaappi!! Toi Joken Osto- ja Myyntiliike on muuten kiva paikka, olen pari kertaa siellä käynyt, kun olen siskon luona Järvenpäässä vieraillut.

  VastaaPoista
 3. Kivan kaapin olet löytänyt! Itse yritän pitää silmät kiinni vanhojen vaatekaappien suhteen nykyään, kun kaksi isoa vanhusta jo löytyy alakerrasta ja yläkertaan niitä ei saa vietyä. Yhden olen jo joutunut myymäänkin pois (kun ostin huutokaupasta 2 kerrallaan eikä toinen sitten löytänyt paikkaansa ;D). Niitä on vaan niin vaikea vastustaa!

  Meillä sama juttu, että yleensä "uusi" kalustehankinta johtaa huonekaluvalssiin. Noh, mukavaa vaihtelua tulee sillä samalla :)

  VastaaPoista