lauantai 12. huhtikuuta 2014

Täydellinen ostoskassi

Olen jo vuosia tuskaillut erilaisten kauppakassien kanssa sopivan puuttuessa. Aina on ollut liian pieniä, liian löysiä, liian heppoisia tai muuten vaan sopimattomia kasseja joiden kanssa teutarointi kaupan kassaruuhkassa on vienyt lähinnä hermot. 

Muutama viikko sitten sain tädiltäni lainaksi sellaisen kertakäyttöisen, ohutta kangasta olevan kassin jota testasin kauppareissulla ja ihastuin muotoon ja kokoon niin paljon että päätin ottaa siitä kaavat ja tehdä oman. Voin sanoa että kannatti. Tämä paksusta pellavasta tekemäni kassi on kevyt, mutta silti niin jämäkkä että seisoo lähes itsekseen. Sinne on helppo pakata tavarat, se imee sisäänsä helposti kolmihenkisen perheen viikonloppuostokset ja mikä parasta; se myös näyttää nätiltä.

Lisäsin kylkeen vielä kantaaottavan tekstin, jonka kirjoitin ihan vaan merkkaustussilla. Jospa ne kauppiaat tämän hiljaisen mielenilmaisuni huomaisivat.

Alla kaavat mittoineen niitä haluaville.

I was so frustrated not having a perfect shopping bag. They were always too little or too saggy or too inconvenient all together. A while ago my aunt lended me a bag I immediately realized was the perfect shopping bag for me. I copied it's measurements and made my own and it's perfect! I even added a print on the side that says " I want more organic". My little protest to the local food stores.
(Measurements for the bag below.)

8 kommenttia:

 1. Todella hieno! Kyllä tuolla passaa ostoksensa kotiin rahdata, mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Loistavaa! Saman ongelman kanssa on täälläkin painittu, ja nyt vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä mittoineen päivineen. Ei muuta kuin ompelukone laulamaan. Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Sama juttu! Valmiilla kaavoilla projekti etenenee nopeammin :)

  VastaaPoista
 4. Voi tuollaisen kassin kanssa kävisin mielelläni ostoksilla! Kiitos mitoista.

  VastaaPoista
 5. Tulipa kiva.... nyt passaa kyllä ostoksia pakkailla :)

  VastaaPoista
 6. Kivan näköinen kassi ja malliltaan varmaan just hyvä. Kiitos mitoista ja kaavoista, aion kokeilla, sillä ne omat plöröt tosiaan välillä vähän hermostuttaa siinä pakkaajan päässä.

  VastaaPoista
 7. Kassi on yksinkertaisuudessaan hyvin tyylikäs ja varmasti käytännöllinen. Pitäisikin ommella taas uusia tilkkukasseja, niitä ei ole koskaan liikaa...

  VastaaPoista