tiistai 22. huhtikuuta 2014

Kotileikkiä omassa pihassa

Heräteostelin itselleni eilettäen tällaiset vanhat nahkaiset klubituolinrähjät. Niitä kotiin tuotaessa ne näyttivät niin kivalta omalla pihalla että oli ihan pakko tänään vähän leikkiä ja somistaa tilaan pieni olohuone.
Lopputulos näyttää nyt niin hienolta että vähän harmittaa kantaa nuo laiskanlinnat illan tullen taas takaisin sisälle. Voi kun täällä säät sallisivat, pitäisin pihallani aina oikeita nojatuoleja. Ovat niin paljon kivampia kun mitkään puutarhatuolit konsanaan.

Asiasta kukkaruukkuun, heräteostokseni on osoittautunut siinä mielessä hienoiseksi virheeksi etten hyvällä yrittämälläkään keksi käyttöä kahdelle näin isolle nojatuolille huushollissani. Yksikin on jo siinä ja siinä että mahtuu. Jos siis vanha nahkainen, selkänojan saumoistaan ratkennut (tikit auki, saanee korjattua) ja istuintyynystä nahka halki mutta kiristetyillä jousilla ja uusilla täytteillä oleva kertakaikkisen countrytyylinen istuin kiinnostaa pistä viestiä osoitteeseen dgsisustusmania(ät)hotmail.com. (Kuvissa kaupan oleva tuoli oikealla ja siinä koristeena ruskeankirjava tyyny). Tuoli myyty.

I bought these vintage club chairs yesterday and when we got them home they looked so nice on the yard I just had to play with them a little today. I styled a living room type of space outside and enjoyed every minute of it. The only down side is now I have to carry the chairs back inside again. The weather in this country doesn't allow one to keep real leather furniture outside. Too bad cause I really love this scene right now.

11 kommenttia:

 1. Oi kun voisikin sisustaa pihat noin!

  VastaaPoista
 2. Itse ajattelin just ihan samaa, että kunpa voisi haalia pihatuoleiksi vanhoja nojatuoleja. Nuo on upeat - sopisi ihanasti vaikka kirjastohuoneeseen, mutta ei ole tilaa meilläkään :(

  VastaaPoista
 3. Nyt en todellakaan enää halua mitään perinteisiä ulkokalusteita. Hih. Ihanat kuvat!! Kevättä sinulle ja kiitos ihanasta blogista.

  VastaaPoista
 4. Viehättävä "huone" pihallasi. Harmi ettet voi olla pysyvästi tuollainen.

  VastaaPoista
 5. Voi, että on hienot!...mahtuisipa meille...:)

  VastaaPoista
 6. Kylläpä näyttää tunnelmalliselta! Rakenne pihalle katos ja vähän seiniä suojaksi, niin ei tarvitse roudata tuoleja edes takaisin sisälle ja ulos.

  VastaaPoista
 7. Pitää tulla kesällä teidän pihalle taas- se on niin ihana!
  //Minna

  VastaaPoista
 8. Ihan mieletön tunnelma! Kyllä kelpaisi tuossa istuskella kesäiltana :)

  VastaaPoista
 9. Voi että mikä pihahuone! Hakkaa kyllä kaikenmaailman lasitetut kerrostaloparvekkeet mennen tullen!

  VastaaPoista