maanantai 14. huhtikuuta 2014

Krapuja

Nykyään tuntuu olevan jonkinlaista muotia että opetustaulujen pitää kuvata jotain jollain tasolla pelottavaa. Kaikki luuranko- ja anatomia-aiheiset ovat jo kiven alla mutta näitä eläinmaailman ilettävyyksiä vielä onneksi löytää. Tässä taulussa aihe ei ole sieltä ihan kamalimmasta päästä, mutta makuuhuoneessa sängyn vieressä se aiheuttaa ihan pieniä vilunväreitä nukkumaan mennessä, ettei vaan peiton alle pomppaa tuolta yksi.

Jonkinlainen rapuhulluus taulusta tuli kun piti vielä käydä hamstraamassa Iksusta nuo alakuvassa näkyvät lautasliinat. Mainostivat niitä kausituotteena ja rajallisena määränä niin ostin varuiksi vähän enemmän.

Got a little crab crazy when I bought this vintage educational board. I just had to go get some Ikea napkins as well. And since they advertised them as a seasonal product with a limited selling time, I got me enough for the summer.

7 kommenttia:

 1. No Hyi!!! :D
  Viikonloppuna olis ollut Metsänkylällä jotain anatomiaan liittyviä,olikohan keuhkot tai jotkut sisäelimet, en katsonut niin tarkkaan. Mutta yök, mä pitäydyn kasviaiheissa!
  Nuo mustat saksiniekat serveteissä on kyllä hienot!

  VastaaPoista
 2. Ei ihan munkaan ykkösaihe ole nämä ötökät yms. Mutta vanhat opetustaulut ovat kyllä yleisesti ottaen upeita :)

  VastaaPoista
 3. Bongasin myös nuo Ikean servetit viimeksi. Ajattelin syksyn rapujuhliin, vaihteeksi jotain muuta kuin niitä iänikuisia punavihreitä :) Pitänee käydä pian, jos kerran on erä kyseessä!

  VastaaPoista
 4. Hienot ovat, mutta ymmärrän vilunväristykesi hyvin..:)

  VastaaPoista
 5. Huihei, mutta kyllä tosiaan noin taulut on ihania!
  Touhukasta tiistaita sulle :)

  VastaaPoista
 6. Mun sängyn yläpuolella on Jeesus-opetustaulu. Pienet vilunväreet siitäkin voi saada :)
  -Jenni

  VastaaPoista