keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Työhuoneessa

Löysin vihdoin, parin vuoden etsimisen jälkeen työhuoneen mittasuhteisiin sopivan muovikuusen. Huoneen koristemaailma on ollut aina silmääni hieman valju, niin kun että se oikea, lämmin joulutunnelma on vähän uupunut. Nyt tämän muovi-ihmeen avulla se viimein on kohdallaan. Ja on niin industriaaliakin että!

Koristeita mietin tovin ja hetken romulaatikoita pengottuani löysin muutaman pienen hehkulampun jotka sitaisin kuuseen rautalangan avulla. Nyt vaan alkoi kummasti poltella ajatus tuunata noihin oikeat valot sisälle... 

I had been dreaming of a little plastic christmas tree for my work desk and I finally found one that fits. Now I have the proper industrial christmas feel to this room too. I put some old little light bulbs to it for decoration, but now I've started to feel like it needs to have real lights in them. I just might have to do something about that (if I can find a proper light set to use).

12 kommenttia:

 1. ihmeen aidon näköinen on jos on muovikuusi!
  Ja nuo lamput ovat kyllä hienot...:)

  VastaaPoista
 2. Kiva muovikuusi! Aidon näköistä, ei liian tuuheaa, on kovin vaikeaa löytää. Ja miten täydelliset koristeet! :)

  VastaaPoista
 3. Oikeat valot antaisivat kyllä hyvän säväyksen tuohon hehkilampuilla rouheasti koristelemaasi kuuseen. Kuusi näyttää yllättävän aidolta muovikuuseksi.

  VastaaPoista
 4. Kylläpä minäkin olisin veikannut aidoksi kuuseksi. Pitäisiköhän meidänkin investoida tuollaiseen? Isoa en halua, mutta ehkä pikkuinen menisi. Mistä löysit?

  Koristeet on jännät, tykkään noinkin.

  VastaaPoista
 5. Aidon näköinen, todella! Ihana löytö!
  Iloista keskiviikkoa sulle :D

  VastaaPoista
 6. Eikun tuunaamaan :D
  Pitäiskös hakeakin pikkukuusi kellarista....on tää helppoo nykyisin!

  VastaaPoista
 7. Ei hattumpi vinkki, < :-) Miten meinaat saada valot, joko on syttynyt?

  VastaaPoista
 8. Oiks, luulin ensin ihan oikeaksi kuuseksi! Ja tosi kivat nuo lamput.

  VastaaPoista
 9. Onpas kivan näköinen kuusi ja kivalla paikalla! Minäkin laitoin pikkukuusen ja se notkuu koristeiden alla (mies halusi paljon koristeita:). Sinun kuustasi katsoessa taidan niistä vähän karsia... :-)

  VastaaPoista
 10. Todellakin aidon näköinen muovikuuseksi! :) Ja lamppuidea tosi hyvä! Mä olen säästellyt hehkulamppuja ajatuksena maalata ne joskus lasimaaleilla joulukoristeiksi mutta ei nuo on kyllä tyylikkäämmät.

  VastaaPoista