sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Joulupuu on rakennettu...

...Kirjaimellisesti koska tämä on tekopuu ja se pitää aina purkaa paketista ja kasata pystyyn.  Kovin suuri urakka se ei ole verrattuna koristeiden ja valojen asetteluun jossa minulla vierähtää aina helposti tunti jos toinenkin.
Kuusen, niin kuin muunkin huoneen koristeluteema on pitkälti sama kuin viime joulunakin. Olen niin tykästynyt tähän runsaaseen, mutta samalla hieman koruttomaan tyyliini. Ja onhan se kiva myös hieman poiketa massasta.

My fake tree is up and decorated. I used the same theme I had last year. I just love to have the whole house decorated for christmas and with my own style. A little industrial and a lot of country with a romantic touch.

10 kommenttia:

 1. Hienoja ideoita! Tuntuu tutulta tuo että koristeluun vierähtää aikaa.. Haluaisin joskus sellaisen muumimamma-tyyppisen kuusen jossa on helminauhoja ja muuta hassua. Tämmä muistuttaa sitä :)

  VastaaPoista
 2. Tuo kuusi on niin sinun oloinen ja sopii "maisemaan" kuin nakutettu, että jos se olisi toisenlainen, se olisi väärä :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään kovasti tavastasi koristella kuusi ja sopii muuhun kalustukseen tosi hienosti.

  VastaaPoista
 4. Vallan viehättävä! :) Tyylisi osuu ja uppoaa, wau-efekti jälleen.
  Jouluiloa!

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtava kuusi ja sopii kuin nenä päähän teille !

  Mukavaa joulunaikaa !

  VastaaPoista
 6. Aivan teidän näköinen kuusi, kekseliäs ja kaunis. Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 7. Hienoja koristeita, kiva nähdä vaihteeksi muuta kuin bling-blingiä! Kuusi sopii kivasti ympärillä olevaan sisustukseen. Rauhallista joulua!

  VastaaPoista
 8. Upea kuusi, sopii sisustukseen täydellisesti! Ihanaista joulua :)

  VastaaPoista
 9. Tosi hienolta näyttää. Taitaa olla eka tekokuusi, jonka näen blogeissa esiteltävän. Meilläkin sellainen töröttää, vaikka en siitä niin välitä. On vain tullut meille miehen töiden kautta ja niin kätevä, kun itse lähdetään kohta reissuun... Ja onhan tuo ekologinen noin pitkän päälle...

  Leppoisaa joulun aikaa!

  VastaaPoista