keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Korkkipallo

Tarvitsin yhteen toiseen projektiin käytettyjä viinipullonkorkkeja ja pitkään etsittyäni löysin niitä kirpputorilta ison pussillisen. Korkkeja jäi toisesta askareesta vielä reilusti yli ja pakkohan niistä oli sitten jotain tehdä. Surffailin netissä ja löysin ohjeen tähän yksinkertaiseen korkkipalloon. Vielä kun kätköistä löytyi sopivasti styroksipallo ja kuumaliimaa ei siinä tarvinnut kauaa miettiä että tekisikö vaiko eikö.

Korkit on siis liimattu ruskeaksi maalattuun styroksipalloon kuumaliimalla. Yksinkertaista ja aika erikoisen nättiä., jopa hieman jouluistakin. Ja jostain syystä kaikki jotka tun näkevät haluavat heti koskea siihen ja pyöritellä sitä käsissään. Eli jollain tasolla hypnoottinenkin ehkä...

I had some left over corks from another project and decided to find a use for them. I browsed the internet and found a good idea. To make a simple bottle cork ball. Get a styrofoam ball, paint it and glue some corks on it with hot glue. Works well as a decoration for christmas I think.

2 kommenttia: