perjantai 6. joulukuuta 2013

Steampunk Christmas lights

Ja kuten arvata saattoi ei tämä Pelle Peloton sitten voinut itselleen mitään. Kävin ostamassa pienimmät mahdolliset jouluvalot (patterikäyttöiset), hain lisää hehkulamppuja (kauniimman mallisia) ja ryhdyin toimeen.

Ensin poistin hehkulamppujen kannoista kaiken minkä irti sain niin varovasti kun taisin. Onnekseni selvisin vain yhdellä haavalla sormessa ja kolmella rikkoutuneella pallolla. Sitten kieputin valosarjan lamppujen tyveen mustaa teippiä niin kauan että sain tuikun pysymään tiukasti paikoillaan lampunkannassa. Tungin ne niin syvälle kun menivät. Toisiin enemmän ja toisiin vähemmän. Lopuksi maalasin kaikki johdot mustalla akryylivärillä puolihuolimattomasti. Patterivalot eivät olleet alkujaankaan kovin kirkkaat ja nyt kun ne ovat tuolla aika syvällä eivät nuo palaessaan kovin kirkkailta näytä, mutta sepä ei haittaa. Idea oli taas niin hyvä, että olen ihan villin tyytyväinen näihin näinkin.

So I just couldn't help myself. The idea was just  too good to be ignored. I made these using a battery operated Christmas light set. I removed all I could from the stem of the bulb and used duct tape to fit the led light inside. Finally I painted all the cords black. Besides the few broken bulbs and a cut in my finger the job was easy. I love the result. My very own little steampunk light set.

10 kommenttia:

 1. Loistavat!! Tai siis...tosi hienot! :D

  VastaaPoista
 2. Hienot ovat -kekseliàs kuin mikà olet!:)

  VastaaPoista
 3. Sananmukaisesti loistava idea. Tykkään, vaikka olivat varmaankin melko kovatöiset.

  VastaaPoista
 4. Wow, onpas hauska idea, näyttää tosi kivalta :) Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle!

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtavat - villin tyytyväinen saatkin olla! Mullakin ollut meneillään pieniä valaisinoperaatioita... olisin muuten todella iloinen, jos lähtisit mukaan pokaalien tuunaushaasteeseen, jonka löydät joulukalenterini luukusta 3. :)

  http://villavaahtokarkintarinoita.blogspot.fi/2013/12/joulukalenteri-luukku-3-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten voisin ehkä lähteäkin mutta en omista yhtäkään pokaalia :-)

   Poista
 6. Käytä akkuporakonetta ja n. 4mm metalliterää hehkulampun nastan poistoon. Seuraavaksi kierrä ruuvi mustaan osaan niin se halkeaa.

  VastaaPoista
 7. Ooh miten mahtava idea! Miten keksitkin aina kaikkea ihanaa tämmöisen vannoutuneen steampunk-fanin päänmenoksi...

  VastaaPoista