sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Aikansa kutakin

Kesän viimeiset aamukahvit keltaisen pöydän äärellä. Vaikka tuohon keltaisuuteen silmä jotenkuten tässä muutaman kuukauden aikana tottuikin ei se siltikään muuttunut silmääni yhtään miellyttävämmäksi. Keltainen ei vain ole minun suosikkivärini. Ei vaikka voissa paistaisi.
No, pöytä vaihtoon siis vaan. Onneksi näitä ruokapöytiä on nurkkiini siunaantunut niin että voin vaihtaa pöydän aina vuodenajan mukaan, niin kuin jotkut vaihtavat verhonsa. Kesän keltainen nippuun ja varastoon ja ruskeampi pöytä syksyksi tilalle. Jouluksi sitten taas ehkä jotain "uutta"...

P.s. Sen verran täytyy kyllä myöntää, että ihan vielä en tuosta pöydästä luovu. Pidän sen tuolla varastossa jos vaikka joskus kävisikin niin että se silmäni alkaisikin kaivata keltaista. Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka nyt tuntuukin siltä että tietää.

Yup, yellow is not my favorite color and it doesn't grow on me no matter how hard I try and believe me I've tried. The whole summer I had this yellow table in my kitchen and even though I somehow managed to get used to it, it feels so good to end this trial and put this table and it's bright color away and get something more suitable for my tender color eye.

5 kommenttia:

 1. Kannaattaakin säilyttää pöytä. Itse en ole koskaan keltaisesta tykännyt, mutta nyt on jotkin pienet keltaiset yksityiskohdat alkaneet tuntumaan ihan kivoilta...:)

  VastaaPoista
 2. Jos ei keltainen miellytä, niin mitä jos pöydän päällystäisi kontaktimuovilla? Itse voisin hyvinkin kuvitella tuohon joko valkoisen, tai vaikka vähän teollisemman kromin päälle. Ainakin Bauhaus myy isompaakin muovia joka on ollut helppo itse laittaa, mutta myös poistaa myöhemmin jos haluaa alkuperäisen värin takaisin. Ei maalausta, ei hiontaa tms..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin voisi olla, mutta minun mielestäni se ei tälle pöydälle ole se paras ratkaisu. Pinnan pitää kuitenkin kestää melkoista kulutusta ja jatkuvaa kostealla pyyhintää. Äkkiä alkaisi saumat irvistellä ja tuossa pöydässä niitä riittää, saumoja siis.
   Kuulostan ehkä hullulta mutta arvostan tätä vanhaa pöytää tällaisena, alkuperäisenä, enkä halua sitä lähteä muunteleman vain siksi että minun silmiäni särkee sen väri :-)

   Poista
 3. Aivan ihana tuo pöytä! Kannattaakin pitää tallessa, muuten alkaisi varmaan harmittamaan.
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa siltä, että teidän varasto on ihan mahtava aarreaitta! Mä oon sitten ensimmäisenä jonossa, jos joskus päätät perustaa varastoon jonkun aarreputiikin! ;D
  Ja hei onnea Gloria-ehdokkuudesta, ihan huippua!

  VastaaPoista