keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Vihannesosasto

Minä jaksan aina ihailla hyvinhoidettuja kauppojen hedelmä- ja vihannesosastoja. Joissain kaupoissa on välillä ihan uskomattoman hienosti aseteltu kauden satoa esille. Tulee usein itselle sellainen olo että pitää saada sitä kauneutta  ja runsautta esille myös omaan kotiinkin.
Olen luokattoman huono kukkien hoitaja joten ostan aika usein pöydän koristeeksi jotain syötävää. Hedelmät ja vihannekset ajavat minulla saman asian kun kauniit kukkakimput. Ja mikä parhainta, nämä pöytäkoristeet voi syödä.

I just love the fruit and vegetable departments in the grocery stores. Sometimes they look so pretty with piles of seasons goods in lovely colors. I often buy some fruit or veggies just by the look and place them as I would place a vase full of flowers. And the best part of this lovely arrangement is - it's all meant to be eaten.

7 kommenttia:

 1. Maukasta ja kaunista...:)
  Ja tuo pöytä on kyllä paras!

  VastaaPoista
 2. Kyllä! Mullaki on ollut nyt kasvimaalta kerätyt vihannekset esillä, ne on hienoja kaikessa terveellisyydessään.
  Ja hyvän värisiä! Ja hyvän makuisia!
  :D

  VastaaPoista
 3. Ihan samaa mieltä! Kukkaihmisiä en ole ollenkaan, mutta väriä ja freesiä saa näkyville just noin.

  Valitsen muuten kaupan aina vihannesosaston perusteella. Joskus on jouduttu lähtemään muualle ostoksillekin, kun on basilikat olleet pahoinpidellyn näköisiä.

  VastaaPoista
 4. Hauska idea, miten näinkin arkisen asian voi nähdä ihan uudelta kantilta! Jotenkin tulee aina automaattisesti sullottua tuo vihannesosasto jääkaapin vihanneslokeroon tai jonnekin kaapinovien taakse, sen enempää niiden visuaalisuutta edes ajattelematta.

  VastaaPoista
 5. Juu ihan samoilla linjoilla. Satokauden mukaan vaihtelevat vihannes/kasvis/hedelmä asetelmat pitkin keittiön tasoja on mun juttu.
  Johan klassiset öljyvärimaalaukset haki aiheitaan samoista aiheista.

  VastaaPoista
 6. Ollaan täällä IHAN samaa mieltä. Ostan melko usein limettejä, ihan vain koristukseksi, kun niiden vihreä on niiiin kaunis. Kokeilepas joskus koristekurpitsoja.
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista