keskiviikko 18. syyskuuta 2013

GROAAAAR!

Minusta on mukavaa vaihdella olohuoneen opetustauluja aina vuodenaikojen ja fiiliksen mukaan. Kesällä seinällä oli perhoset ja sitä ennen ötökät
Nyt kaipasin seinälle jotain uutta taas ja surffailin erään opetustauluja kauppaavan divarin sivuilla kun törmäsin tähän gorillaan. Tuijottelin sitä pää kallellaan tietokoneen näyttöruudulta kun mieheni käveli taakseni ja tokaisi; "tuohan on hyvä, osta se. Pitäähän sitä olla vähän miehekkäämpi taulu välillä". Ja koska taulun värimaailma oli minulle tosi mieleinen niin päätin että olkoot aihe sitten miehen mieleen ja ostin taulun.

I like to change the educational boards in the living room wall. During the summer I had one with butterflies and before that there was one with bugs
I was just browsing the categories of an online antiquary bookshop that sells these boards and came across this gorilla. I was staring at the picture of it when my husband walked behind me and said; "buy that, I'd like to have a manly picture for a change". And so I bought it.

7 kommenttia:

  1. Aivan mahtava! Saako udella, mikä mahtaa olla kyseisen divarin osoite? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaunis linkistä! Aikoinaan ostelin näitä aivan pilkkahinnalla Hietun kirppikseltä ja buumi meni minulta ohi aika päivää sitten...kunnes villitys nousi uudelleenn ja tietenkin kaikki kauniit opetustauluni olen myynyt aika päivää sitten :( Kivaa löytää paikka, mistä hienoja vielä löytyy!

    VastaaPoista
  3. On kyllä tosi hieno opetustaulu. Täytyykin käydä katselemassa tuolla linkin takana :)

    VastaaPoista