tiistai 1. tammikuuta 2013

Pottuja

Sisko Siskonen löysi minulle taannoiselta kirppistelymatkaltaan tämän vanhan pottutaulun. Pistin sen heti paraatipaikalle portaikkoon jonka värimaailma muuttui samantien paljon tasapainoisemmaksi. Edellinen opetustaulu oli tilaan ehkä hieman liian tumma, tehden sen näin pimeään talviaikaan jopa synkäksi. 

My sister found me this vintage educational board from a fleamarket. I hanged it in the staircase to replace the previous board that I had there. This new one makes the space feel much warmer and balanced.

10 kommenttia:

 1. Hienosti kyllä sopii tuohon...kuin nenä päähän.....eikun pottuilemaan...hih,hih:)

  VastaaPoista
 2. Kyllä nyt alkoi ihan potuttamaan:)
  Noita tauluja on niin harvoin tarjolla. Kivasti myötäilee rapputilan värimaailmaa:)

  VastaaPoista
 3. Hehe.. meillä on tuo sama taulu myös. kivaa vaihtelua rupiset perunat kauniille kukille :P

  VastaaPoista
 4. Kauniit ovat teidän rappunne ja pottunne!

  VastaaPoista
 5. Tuohan sopii tuohon kuin nenä päähän:)

  VastaaPoista
 6. Näin ammattipuutarhurina sanoisin että.. löytö!! Tosi hienosti on rutot ym. epämuodostumat ikuistettu :) Värimaailmankin tosi jees !
  -Helena ja Blackie-

  VastaaPoista
 7. On kyllä hiano pottutaulu!!!:-D

  VastaaPoista
 8. Hei! Onko noi teidän raput kovin liukkaat? Millä ne on maalattu? Olen nyt joulun jälkeen liukastunut omilla rapuillamme villasukat jalassa kahdesti, ja kun maalausurakka portaikon suhteen on tulossa (nyt pinta on lakattu), niin lienee aiheellista miettiä tuota liukkausasiaa toisenkin kerran.. olin haaveillut tuollaisesta kiiltävästä maalipinnassa kuin teillä. Joku karhennusjauhe kuitenkin pitää varmaan sekottaa joukkoon ihan turvallisuussyistä. Entä onko käsikaide alkuperäinen? Meillä ei ole sellaista ollenkaan ja tuo näyttää varsin nätiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raput on maalattu betoluxilla. Ovat ne ehkä himpan liukkaat villasukilla ollessa, siksipä nuo kaiteet ovat hyvät olemassa. Kaidepuut ovat alkuperäiset vaihdoin nuo pidikkeet vain jokin aika sitten puisista metallisiin.

   Poista