tiistai 29. tammikuuta 2013

Piristävä pikkukattila

Täytyy sanoa että kun näin tämän pikkukattilan ensimmäistä kertaa ihastuin sen pulleroiseen ulkomuotoon päätä pahkaa. Tämän on suunnitellut Timo Sarpaneva Opan kattilatehtaalle ja se on yläosa fondue-setistä. Itsellä kun ei tuota alaosaa ole ja sen puoleen kiinnostusta foundueen tekoonkaan niin käytän tätä ihan liedellä  pienien asioiden keittämistä varten. Muina aikoina tämä lojuu milloin missäkin päin keittiötä tuottamassa minulle silmäniloa hauskalla olomuodollaan. Kaapissa ei ole tainnut vielä kertaakaan piilotella.

This cute vintage kettle is designed by Timo Sarpaneva for Opa. It's actually meant to be a top of an fondue set but since I don't have the bottom I use this as a regular kettle. I keep it on hand all the time simply cause it's appearance makes me smile every time I see it.

7 kommenttia:

 1. Niinpä, tuollaisia kattiloiden pitäisikin näyttää eli että niitä ei tarvitsisi piilotella kaappiin :)

  VastaaPoista
 2. Nätti on - ei se kaappiin sovi!:)

  VastaaPoista
 3. Eihän tuollaista kaunotarta voi kaappiin piilottaa!

  VastaaPoista
 4. UPEA! En ole tuollaista koskaan aiemmin nähnyt,mutta kylläpä se miellyttää silmää. Kokkaillessa voi samalla tiirailla omaa lookkia sen kyljestä ;P Puuosat sopivat kauniisti peilimäisen ja kiiltävän pinnan kanssa.

  VastaaPoista
 5. kaunis pikku pullero...mullakin yks emalikattila on vain koristeena liedellä koko ajan...pitäähän sitä silmänruokaakin olla.

  VastaaPoista