maanantai 24. joulukuuta 2012

Jouluyö, juhlayö

Aaton vastaisena yönä on talossa hiljaista ja lämmintä vain neulepuikkojen vieno kilke kuuluu kun sisustusmaanikko kutoo jo auttamatta myöhässä olevia joululahjoja. 

Näiden tunnelmakuvien myötä haluan toivottaa teille, armaat lukijani oikein ihanaa ja lämmintä joulunaikaa.

P.s. Tänä vuonna paras joulukuusenjalka löytyi pihavarastosta. Aurinkovarjon jalka sopi tekokuuselle kuin nakutettu antaen sille kaivattua lisäkorkeutta ja suojaa pieniltä leikkisiltä koiranpojilta.

It's the night before christmas and the house is silent and warm. 
I wish you, my dear readers have a very happy and warm christmas too!
P.s. The best stand for christmas tree ever. It's the stand for my garden parasol. Perfect to keep the tree safe from two little dogs.

15 kommenttia:

 1. Mukavaa ja rentouttavaa joulunaikaa! Kiitos ihanasta blogista!

  VastaaPoista
 2. Hei, törmäsin ensimmäistä kertaa blogiisi. Ihastuin olohuoneen seinän väriin. Voisitko kertoa värikoodin niin lähtisin haarukoimaan oikeaa väriä. Tietystikään väri sinun kotonasi ja minun kotonani ei näyttäisi samalta ja kuva kuin näyttöruutukin vääristävät väriä, mutta alkuun pääsisi. Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
 3. Iloista ja tunnelmallista joulua teille!:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanista joulukuun tunnelmista ja oikein hyvää ja rauhaisaa joulun aikaa sinulle :)

  VastaaPoista
 5. Ihastelin kuusta ja sitä, että se ei ole ihan lattiassa kiinni. Kun maltoin eteenpäin lukea, löysinkin "syyn" tähän. Ihana idea!!! Kuusi on jotenkin ylväämmän näköinen, kun on korkeammalla alimmat oksat. Kaunis!

  VastaaPoista
 6. Hyvä idea joulukuusen jalaksi. Oikein mukavaa joulun aikaa ♥

  VastaaPoista
 7. Oikein Hyvää Joulua! Tunnelma on ihanan rauhallinen näissä kuvissa.
  -Helena ja Blackie-

  VastaaPoista
 8. Hei, pakko kirjoittaa kun vuosia ole blogiasi lukenut :) Sulla on kyllä mielettömän hyvä maku ja osaat niin upeasti laitaa kaikki tavarat paikoilleen, kuin ne olisivat aina olleet siinä. Ihailtava tuo sinun silmäsi kauneudelle! Okein ihanaa uutta vuotta ja kiitos kun bloggaat ja jaat tämän kaiken meidän lukijoiden kanssa! *hali*

  VastaaPoista
 9. uh!!!!!! niin kaunista. myöhäiset joulun toivoitukset.

  VastaaPoista