perjantai 21. joulukuuta 2012

Asetelma

Tänä jouluna piti löytää joulukukat jotka väriensä puolesta sointuisivat sisustukseen. No arvatkaapa vain löysinkö sellaisia? En löytänyt en. Olen monesti ennenkin yrittänyt tehdä kukka-asetelman itse, yleensä siinä raskaasti epäonnistuen ja kun ei ollut muita vaihtoehtoja piti yrittää taas. Lähes tunnin vaellus kukkakaupoilla materiaaleja ja tunnelmia tutkien. Kotiin sitten yhden saniaisen kanssa (jota myyjätärkin naureskeli, että harvapa ostaa tähän aikaan huonekasveja). Kotona katsaus jäljelle jääneisiin koristemateriaaleihin ja sitten kasaamaan kokonaisuutta.
Tuokion ähellyksen jälkeen huomasin että ensimmäistä kertaa taisin onnistua. Asetelma miellyttää silmääni ja sointuu sisustukseen, niinkuin pitikin. 

I tried to find christmas flowers that would match the deco in my living room and since there wasn't anything  anywhere I had to design something myself. I usually am no good at flower arranging but this time, miraculously, I didn't suck. 

5 kommenttia:

 1. Ou jess, juuri noin!
  Arvostan niiiin kovin tuota siun omannäköistä sisustustasi ja että 'uskallat' poiketa esim just noihin saniaisiin...ei kaavoja ja ns.oikeita perinteen vaalimia tapoja vaan eletään ja tehään niinkuin itsestä hyvältä näkyy ja tuntuu:)
  P A U K K U P A K K A S T E R V E I S I Ä Joensuusta!
  -Sari-

  VastaaPoista
 2. Komea asetelma tuli ja juur sisustukseenne sopiva.Hyvää joulua ja kiitos kuluneen vuoden piristyksistä blogin merkeissä. Iloa ja onnea vuodelle 2013, Aila.

  VastaaPoista