lauantai 8. joulukuuta 2012

Joulupiha

Olen aivan hulluna jouluisiin pihavaloihin, minusta niitä ei vain voi olla koskaan liikaa. Ja nyt led-teknologian aikaan niitä voi melko rauhassa laittaa vaikka kuinka pelkäämättä piikkiä sähkölaskussaan.
Mielestäni parhaimmat jouluvalot löytyvät ehdottomasti  Konstsmidelta. Sain heiltä täksi jouluksi parit valosarjat lisää ja nyt voinkin sanoa pihallani olevan oikea pieni jouluinen ihmemaa. 
En tänä vuonna asetellut valoja sen kummemmin, osa valoista oli jopa pensaissa kesän yli. Se että valot ovat hieman miten sattuu näyttää minun silmiini niin paljon kivammalta kuin jos ne olisivat hyvin pikkutarkasti asetellut. Tunnelma on paljon rennompi näin.

I just love christmas lights. I can't get enough of them. The more the better. 
I got couple new outdoor light sets from Konstsmide, which I think is the best producer for decorative lights here in Finland, and now my yard looks like a little christmas wonderland.

7 kommenttia:

 1. Mukavan rento tunnelma. Yleensä ei tykkää suuresta määrästä jouluvaloja, muttä tämä piha näyttää tunnelmalliselta ja kutsuvalta.

  VastaaPoista
 2. todella tunnelmallinen, lämmin, ihana.

  VastaaPoista
 3. Oh, mikä satumaa! Hauskan näköistä. Mun jouluvaloista osa oli sanonut sopimuksen irti, ensi vuonna pitänee raahautua ostamaan uudet :-(

  VastaaPoista
 4. täytyypä käydä tutustumassa valoihin tuolla konstsmiden sivuilla. pakko saada myös omaan pihaan.

  VastaaPoista
 5. upeasti valaistu piha :) itsekin tänään ostin nuita konstmiden valoja, jäin sitten vain miettimään, että oisko ollu parempaa sävyä, valitsin "warm white" sävyiset...minkä sävyiset nämä teidän valot on?

  VastaaPoista