lauantai 24. marraskuuta 2012

Radioradio

En tiedä millä termillä kuvailisin tätä veikeää kirpputoriostostani. Radioradio? Tekstiradio. Radiotekstin muotoinen radio? Kirjoitettu radio joka on radio? Mahdotonta. En vain keksi sitä oikeaa termiä.
Olkoon miten on tämä patteritoiminen 70-luvun symboli on oikein mukava ostos. Oli hyvänä kaverina eteisen lattiaa maalatessani.

This vintage Isis radio is giving me a headache. Not by it's sound but how to describe it. Is it a radio that's shaped as a radio? A textradio? A text that says radio which is a radio? Too hard for me. Anyways I love this symbol of the 70's. I'm glad I found this, but now I secretly want to have the Isis clock too.

13 kommenttia:

 1. Aivan ihana vehje! Ja toimiikin vielä, Wau! Olet kyllä mestari tekemään persoonallisia löytöjä. Mukavaa viikonloppua "radioaalloilla"! :)

  VastaaPoista
 2. Tekstiradio on musta aika hyvä nimike :)

  VastaaPoista
 3. Siisti ;D Sekä radio että lattia

  VastaaPoista
 4. Mullakin on ollut tuollainen - silloin 1970-luvulla. Makea se on vieläkin.

  VastaaPoista
 5. Hauska kapistus ja vielä toimiva

  VastaaPoista
 6. Mullakin on tuo! Tilasin sen 70-luvulla muistaakseni Makasiinilehdestä. Siellä oli myös kello - "clock", jonka o-kirjaimessa oli kellotaulu.

  VastaaPoista
 7. Sisko voitti radion ja kellon piirrustuskilpailuista joskus toisella luokalla koulussa ja olin niin kateellinen että sattui. Tuli jossain valkoisessa salkussa muistaakseni vielä. Hienot yhtä!

  VastaaPoista