keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Ja se lattia

Eteisen lattiaan on siis muodostumassa kuvio. 
En vaivannut päätäni kovinkaan paljoa kuviota suunnitellessani, päätin heti että helpolla pitää päästä ja siksipä sabluunana toimii ihan maalarinteippi. Olen salaa ihan innoissani tuosta kuviosta. En malttaisi odottaa että saan koko lattian maalattua, mikä ei ole helppoa sillä lattiaa ei voi maalata kerralla kauttaaltaan. Maali kuivuu hitaanlaisesti ja eteinen on talon ainoa läpikulkupaikka, siksi joudun pilkkomaan projektini ainakin neljään osaan. Tässä siis kuvat eilisillasta ja maalausprojektin ensimmäisestä osasta.

The pattern is slowly progressing on the floor. I use regular masking tape as stencil and a relatively easy design. I'm quite exited to see the whole floor painted, but I'll have to be patient. The hall is the only place in the house that we have to use every day so I can't paint the whole floor at once.
(Sorry for the crappy pictures. I had paint all over my hands while shooting.)

22 kommenttia:

 1. Oih! Sama musta-valkeana ja olisin myyty!

  VastaaPoista
 2. Tai oranssi-vihreänä!

  Tosi hieno kuvio, minäkään en malta odottaa valmista lattiaa.

  VastaaPoista
 3. Oi ku hieno!Pitää pistää muistiin jos joskus omassa talossa olis sopivaa lattiapintaa mitä maalailla..

  VastaaPoista
 4. Yhyhy tämän jälkeen on entistäkin masentavampaa että meillä on vaan ysäririvarikämppä ja masentava parkettilattia. :< Eli upea on lattia, suorastaan lattiakateutta aiheuttava! :)

  VastaaPoista
 5. No jestas että näyttää hyvältä jo nyt!! Aika urakka, mutta kannattaa. Tuo väri valinta on muuten kans kiva.

  VastaaPoista
 6. Onpa hieno! Mutta en voi olla kysymättä, että miten saat kuvion pidettyä siistinä vaikka lattiassa on rakoja? Itse haluaisin toteuttaa vastaavan projektin, mutta en ole vielä uskaltanut - pelottaa, että jälki on sotkuinen laudanrakojen takia :-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tuo käyttämäni teippi joka on kamalan hyvä taipumaan noihin rakoihin.

   Poista
 7. Tolkuttoman hieno projekti taas meneillään :)...maalaatko telalla vai millä?

  VastaaPoista
 8. Wau! Mahatavaa!
  Tätähän voisin käyttää meidän vintin portaisiin ;)
  Oi mä jo ootan et nään sun lattain valmiina.

  VastaaPoista
 9. Tosi mahtava!Mä en ikinä saisi noita menemään suoraan, joten tyydyn haaveilemaan ruutulattiasta :D

  VastaaPoista
 10. kyllä sulla on sit kivoja ideoita,matkisin heti jos itellä ei ois eteinen kaakelia lattiapinnasta! ei voi kuin nostaa hattua sulle vaikka en sitä käytäkkään:)

  VastaaPoista
 11. näyttää tosi lupaavan hyvältä jo nyt!

  VastaaPoista
 12. En ole koskaan pitänyt mustavalkoisista isoista ruuduista lattioissa, ne jotenkin hyppäävät esiin ja ovat minun silmääni liian kovassa kontrastissa. Mutta tämä! Tämä sinun lattiasi on upea, hyvät värit ja pikkuruutu ison ruudun keskellä tekee loistavan kuvion. - Taina

  VastaaPoista
 13. Voi elämä, että oon "kateellinen" sulle kun viitsit tehdä tällasia ihanuuksia :) Iteltä löytyis kyllä ideoita, mutta toteutus jää hyvin usein kokonaan pois kun oon niin saamaton.. :/

  VastaaPoista
 14. Lattiasta tulee hieno, kärsivällisyyttä vaan maalin kuivumista odotellessa :)
  Aila

  VastaaPoista
 15. Kyllä, hieno tulee! Mulla kans tarkoitus maalata eteisen lattia joskus, olen miettinyt perinteistä ruudutusta, mutta sehän voisi olla vaikka mitä muuta!

  VastaaPoista