maanantai 29. lokakuuta 2012

Missä karva siellä koira

Ja toisin päin. Minne ikinä laitankaan itselleni mukavan paikan niin pian se on jo vallattu. Nyt oli sitten vuorossa paraatipaikkani tietokoneen edessä. Kylmä puutuoli sai ylleen lämpöisen porontaljan ja nähtävästi samalla myös yhden tai välillä jopa kaksi chihuahuaa. Ihan kiva, mutta missä minä nyt sitten istun?

Whenever I try to make myself comfortable the dogs appear out of nowhere and thank me for making them comfortable.

8 kommenttia:

 1. Paljo tärkeäpää että koirien etu- ja takatassut saavat olla taljan lämmössä.SInä voit vaikka istua lattialla ;-) Ihan söpö koira kuvassa!

  VastaaPoista
 2. Hehee, tiedän, tiedän.. Meidän chihu rakastaa työntyä peittojen alle, jos joku töllää telkkaria sohvalla viltin kera on siellä kohta myös yksi chihu työntämässä kuonoa viltin reunan alle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ne yleensä pesii olkkarin isommalla sohvalla ja juurikin siinä keskellä niin että me ihmiset emme mahdu kunnolla siinä loikoamaan. Siellä ne tuoksuvat viltin alla vienosti tassuhieltä.

   Poista
 3. tästä tulee mieleen rakas kissavainajani Pirkko; kun vielä ompelin ja olin juuri saanut levitettyä rapisevat kaava-arkit kankaan päälle, hyökkäsi hän jostakin oven takaa suoraan keskelle viritelmää, peuhasi hetken ja painui häntä suorana takaisin piiloon. Joskus hän myös käveli viileän tyylikkäästi makaamaan kaavojen päälle ja oli kovin loukkaantunut, kun nostin hänet pois... sellaisia ne on...anja

  VastaaPoista
 4. Heh, ihana! :) Meillä on pienemmällä koiralla tapana haalia aina se äipän arvokkain silkkityyny pyllynsä alle ja siinä sitten nukutaan pikku kippurassa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen välistä ihmetellyt sitä miten laatutietoisia koirat osaavatkin olla :D

   Poista