torstai 11. lokakuuta 2012

Asetelma keittiön pöydältä

Olenpa huomannut että jätän vähän tästä kuvia postaamatta tänne blogiini, ihan vain jos en keksi niistä mitään tärkeää sanottavaa. Nyt olen päättänyt, että oli asiaa tai ei jos kuva on mielestäni nätti pistän sen esille. Eihän kaikkea tarvitse aina selittää, kukin näkee minkä näkee ja tykkää ken tykkää. Itse pidän kovin tästä parin viikon takaisesta otoksesta keittiön pöydältä (ennen sen persiljan itsemurhaa).

I have a habit of not posting a photo if I can't somehow explain it. Now I've decided to stop doing so and proudly post photos I like and stop worrying about explanations.
This is the first. Taken about two weeks ago (just before the parsley committed suicide) and I just love it.

10 kommenttia:

 1. Vaikka munakoiso ei ruoassa miellytä, niin kaunishan tuo on! Ja englantilaistyyppiset pavutkaan ei innosta, mutta tuo itsemurhaa jo kenties hautoja persilja purkkeineen on kyllä todella viehko! :)

  VastaaPoista
 2. Todellakin! Jos teillä on tämän näköistä kotona, niin mä katson mielelläni pelkkiä kuviakin ;)
  Iloista syksyä teille!

  VastaaPoista
 3. Onko tuo etualalla oleva hedelmä aubergine vai jotain muuta?

  VastaaPoista
 4. Maria, se on munakoiso. Erikoisemman värinen vain.

  VastaaPoista
 5. Juu siis tämä aubergine. Minulle nämä suomenkieliset nimikkeet eivät tahdo millään istua. Joka kerta yrittäessäni selittää vaikkapa jotain reseptiä kuulostan vähä-älyiseltä yrttäessäni selittää mistä vihanneksesta on kysymys.

  Mutta siis tuon väristä auberginea en ole tavannut aikaisemmin. Oliko se vain "värivirhe" vai muutenkin mutaatio, eli konsistensiltaan tai maultaan poikkeava?

  VastaaPoista
 6. Maria, jalostettu lajike. Löytyy myös pyöreä yksilö samnlaisin raidoin. Itse en huomannut suurta maku- tahi rakenne-eroa tavalliseen verrattuna. Hinta oli kyllä kalliimpi.

  VastaaPoista
 7. Olen samaa mieltä, ei kannata pantata kauniita kuvia vaikkei niistä varsinaisesti mitään sanottavaa olisikaan. Kuvat usein puhuvat puolestaan :)

  VastaaPoista
 8. Sinulle on haaste blogissani. Käy kurkkaamassa: http://sivusilmailya.blogspot.fi/2012/10/tekemista-to-do.html

  VastaaPoista
 9. monesti kuvat kertovatkin enemmän :)

  VastaaPoista