tiistai 16. lokakuuta 2012

Kipsikinttu

Tämäkin kirpputoriostos menee helposti kategoriaan "omituiset ostokseni". Sisko tämän ensin bongasi, mutta hetken hypisteltyään totesi, ettei ehkä sittenkään. Minä oitis ajattelin että eihän tuollaista voi olla ostamatta ja loppu on taas historiaa. Kokoa 50 oleva paljas koipi seilaa nyt ympäriinsä kotonani herättäen hilpeyttä milloin missäkin huoneessa.

This plaster foot was one of those fleamarket finds I consider weird. My sister  saw this first, but when she decided not to buy it I stepped in. There's really no purpose to have a size 17 white foot lying around except as a conversation piece.

9 kommenttia:

 1. Te kans löydätte mitä omituisempia... Hyvällä tavalla siis.

  *Nauraa hekottaa täällä teidän jalalle. :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa! Toinen irtojäsenien haalija :D Miulla on kotonani ja kolme päätä, ja yksi torso tulossa... :D Näinköhän minun pitäisi shoppailla tuolta meidän lähikirpparilta tuo irtojalka ja postittaa sinulle? :D (vilkaise blogistani viimeisin postaus ;))

  VastaaPoista
 3. Hieno löytö♥!

  Kaikkea sitä kirpparilta löytääkin:)

  VastaaPoista
 4. Mahtava löytö! Tuota jalkaa on monet kerrat piirrelty hiilipiirrostunneilla aikoinaan.

  VastaaPoista
 5. Tutunnäköinen jalka. Voihan tuo olla sattumaltakin ihan samannäköinen, mutta tuollaisia muovailimme harjoitustyönä Porin taidekoulussa jokunen vuosi sitten. Siellä oli yksi mallijalka jonka mukaan luultavasti jokainen vuosikurssi muovailee samanlaisen. Tulipa mukavia muistoja mieleen. Omani löytyy vielä kotoa. :)

  VastaaPoista
 6. Jalka ku jalka....tuonhan sois laittaa vaikka ovistoppariksi....mie taas olen etsiskelly päätä,mut meiltäpäin nyt ei löydä MITÄÄN....täällä on kirppikset NIIN tylsiä....samat vanhat mummot yrittää eläkepäivinään kaupitella millon mitäkin ja suurimmaks osaks samaa kamaa koko ajan esillä:)

  VastaaPoista
 7. Kuvanveistoa harrastaneen silmissä tuo kipsinen jalka ei näytä yhtään omituiselta. Meidän eteisestä löytyy samanmoinen, jalkaterällä pituutta reippaaasti yli 60 cm. Lisäksi löytyy päätä, torsoa, koko kroppaa ja toisenlaistakin jalkaa, betonisena tai kipsistä väännettynä. :)

  VastaaPoista
 8. Mulla on just samanlainen jättijalka, joka myös seilaa ympäri taloa etsien paikkaansa . Levoton jalka ;))

  VastaaPoista
 9. maarit, luin ensin että "lättäjalka" sain hyvät naurut.

  VastaaPoista