maanantai 15. lokakuuta 2012

Hyllyn paluu

Lukkituoli työhuoneen takan vieressä ei sitten ollutkaan ihan paras ajatus. Alunperin poistin hyllyn takan vierestä koskapa siihen kerääntyi niin paljon ylimääräistä, ettei kokonaisuus enää näyttänyt kivalta. Tuoli oli vielä pahempi romunkeräyspiste. Tuolithan oikein huutavat ylleen vaatekasoja, kirjoja ja mitä nyt sattuu käsistään siihen milloinkin laskemaan. Siispä hylly teki paluun, mutta somistettuna niin, ettei siinä vapaata pintaa millekään ylimääräiselle enää juurikaan ole.

I tried to change this bookcase to a chair since the bookcase was too easy to fill up with miscellaneous things.. Well it didn't work out. The chair was way easier to load up with stuff that don't belong there. So I switched back to the bookcase, but cleverly furnished it with so much, so there's not room to fit anything extra.

7 kommenttia:

 1. Näyttääpä kivalle ja noin se tosiaan ei kerää tavaraa, päivastoin, säilyttää aikamoisen määrän.

  VastaaPoista
 2. Teidän kotona on aina niin kaunista, että ääneen just tokaisin, että onko teidän kotona tuollaista! Vähänkö kaunista ja tosi tunnelmallista!

  VastaaPoista
 3. Ihania noi kaikki laatikot siinä hyllyssä! :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis ja säilöö sisälleen paljon tavaraa:)

  VastaaPoista
 5. Kaunis ja harmooninen kokonaisuus!

  VastaaPoista
 6. Micu, on täällä tuollaista. Kiitos kehuista :-)

  VastaaPoista
 7. Taas hauska ja kiva löytö! Tuolit on todellakin niitä tavaran kerääjiä, miehille varsinkin. Laatikosto kiva kokonaisuus ja toimii varmasti!

  VastaaPoista