sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Sain pyyhkeitä

Miehet, joita tässä taloudessa on kaksi tuppaavat olemaan kovin urheilullisia harrastuksissaan joten kylpypyyhkeitä kuluu - ja paljon. Taloudessamme ei ole erikseen erityistä paikkaa pyyhkeiden kuivattamiseen vaan niitä lojuu siellä sun täällä, yleensä ovien tai takan päällä. Kyllästyttyäni korjailemaan kaikenkirjavia pyyhkeitä pois silmistäni keksin hommata sisustukseen sopivia pyyhkeitä. Ja nyt ei haittaa vaikka noita ympäriinsä onkin. Nehän näyttävät melkein kuuluvan sisustukseen. (Vielä kun keksisi kuinka saada hikiset treenivaatteet ja kassit sun muut haisevat urheiluvälineet sointumaan sisustukseen...)

Men with sweaty hobbies use a lot of towels. We usually have towels drying around the house all the time. Since I can't change my mens washing habits I decided to make the towels work in my interior and bought towels that match the rest of the house. 

10 kommenttia:

 1. Hieno idea tuo sisustukseen sopivat pyyhkeet. Mitenkäs se sanonta menee, että jos et voi voittaa vihollista, liittoudu siihen... :-) Aiemman postauksesi penkin vihreästä sävystä: tuon vihreän tosiaan tunnistaa! Isoisäni 50-luvulla tekemät kalusteet, keittiönkaapit, lasten lelut ym. ovat myös kaikki samaa.

  VastaaPoista
 2. Tuo minunkin tarttis tehdä, hieno idea. Kerro, kun keksit minne kassit, minulla on omat ja Kuopuksen treenivaatteet ja reput aina tiellä:D

  VastaaPoista
 3. Siinäpä jollekin patentin paikka , sisustukseen sointuvat hikiset monot !
  pyyhkeet on kyll komeet ja ihanasti nuo takkapuut laatikoissaan !

  VastaaPoista
 4. Keskimmäisessä kuvassa on jotain perin viehättävää!

  VastaaPoista
 5. Siis voi miten ihania pyyhkeitä ja ne todellakin sopivat sisustukseen :D Saako kysyä mistä olet noin kivoja pyyhkeitä löytänyt?

  VastaaPoista
 6. Jasminella, ne ovat H&M Homen alennusmyynneistä.

  VastaaPoista
 7. Kiitos :) Itseasiassa muistinkin heti blogissasi vierailtua, että H&M sivuilla olenkin noita joskus ihastellut! :)

  VastaaPoista
 8. Olen itse miettinyt aivan samaa , eriparisten ja -väristen pyyhkeiden sijaan pitäs päivittää pyyhearsenaali ... meilläkin roikkuu missä milloinkin ;D

  VastaaPoista
 9. ja vielä kun saisi ne pyykkimytyt sieltä kasseista siirtymään pyykkiin..

  VastaaPoista