perjantai 11. marraskuuta 2011

Ekologinen ilmanraikastin

Olin jo vienyt porstuan pelargoniat talvisäilöön autotalliin kun silmiini sattui juttu tuoksupelargoniasta wc-raikastimena. No ei muuta kun kasvi pois talviteloilta ja kokeilemaan. Siinä se nyt tuoksuu, ja todellakin tuoksuu. Tässä yksilössä on hirmu voimakas sitruunainen tuoksu joka on todella piristys piskuisessa vessassa. Vessan etelään antava ikkuna lienee sille loistava paikka talveksi koskapa pahimmilla pakkasilla tuossa ei ole paljoa kymmentä astetta enempää lämpöä. Ja onpa tuohon jo nyt pari pientä uutta lehdenalkuakin ilmestynyt.

I had already put my geraniums to the garage for the winter when I found out you could use a scented geranium as an air freshener in your toilet. This really works, our little toilet smells like fresh lemons now and this freshener is 100% environmentally friendly.

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, ikkunallinen huussi! Ja nyt sitten hyvälle tuoksuvakin :)

  VastaaPoista
 2. Oi, ihana vessan ikkuna! Just mietin joku päivä, miten tylsiä kaikki arkkitehdit on piirtäessään rivi- ja kerrostaloja. Joko kylppäreissä ja/tai vessoissa ei ole lainkaan ikkunaa tai sitten on sellanen perus pieni räppänä. Miksei voitais joskus piirtää tollasia kapeita, korkeita ikkunoita?! Saahan niihin näkösuojan eteen. Mur!

  VastaaPoista
 3. Tässä mökissä ei oo yhtään viherkasvia sisällä... pienet ikkunat, pimeää, ei ole ikkunalautoja... totta puhuen säästän kasviparkojen hengen ja annan niiden elää muualla :) Pihakasvit on ihan eri juttu

  VastaaPoista
 4. Ihana ikkuna ja tosi hyvä idis! Mulla on kyllä vain pippurintuoksuisia, mutta kyllähän sekin tuoksu veskissä menettelisi.. Täytyy katsoa riittääkö valo, sillä meidän vessan ikkuna avautuu verannalle:)

  VastaaPoista