torstai 24. marraskuuta 2011

Emman huone

Huone koki melkoisen muodonmuutoksen pikkutytön huoneesta hieman isomman neidin huoneeksi. Seinät maalattiin silti vielä pinkeän pinkeiksi. Tummien kalusteiden kanssa se ei näytä enää liian lapselliselta mutta on silti hyvin tyttömäinen. Kalusteiksi valikoitui käytettyjä ikea-kalusteita kuin vahingossa. Ne löytyivät kätevästi talon omista nurkista sekä huuto.netistä. Niiden epämääräiset väripinnat muutettiin samanoloiseksi tummanruskeaksi kuin ikean hemnes-sängyssä joka huoneeseen oli ehdottomasti saatava kätevän levitettävyytensä johdosta, huoneessa järjestetään näet pyjamabileitä tämän tästä ja yövieraita piisaa. Säilytystilaa on huoneessa myös runsaasti enemmän kuin ennen. Nyt on kaappia, lipastoa ja tv-tasoa (tv tosin uupuu vielä) ja vapaata lattiapintaa jäi runsaasti tanssiharjoituksia varten. Huone on kaiken kaikkiaan isomman oloinen nyt kun mitä se aiemmin oli, vaikka pinta alaa on vain reilu yhdeksän neliötä jota vino katto vielä madaltaa. "Asiakas" on hyvin tyytyväinen lopputulokseen ja suunnittelija hykertelee onnistumistaan.

Emma's room after I re-designed it. The room changed of being a childs room in to a young girls room. The walls got a pink paint wich makes a lovely contrast with the dark brown ikea furniture. Altough the room is very small it seems bigger now than it was before. Even with a lot of storage there's still enough free space in the middle of the room for dancing. The convertible bed is a must because this girl that lives here just loves having slumber partys. The "client" is very happy with the result and I must say that so am I.

16 kommenttia:

 1. Tyylikkään näköinen huone! Tulee sellainen Glamour-fiilis :D

  VastaaPoista
 2. Hieno ja varmasti juuri täämn ikäisen tytön mieleen todellakin! Ihana bling bling tunnelma ja ripaus ylellisyyttä! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvä! Ihanan selkeä väritys. Kauniin tyttömäinen, mutta vähän isomman tytön tyyliin. Ei mikään prinsessaunelma, vaikka pinkkiä onkin. :)

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava! Ja heti alkoi tehdä mieli suklaa-mansikkakakkua, nams :D

  VastaaPoista
 5. Mistä tuo peili on muuten peräisin?

  VastaaPoista
 6. Huikea muutos! Emma on varmasti tyytyväinen ja ylpeä omasta huoneestaan nyt! Julisteiden sijaan kuvat sopivissa kehyksissä tekee viimeistellyn ilmeen. Se siilikuva on erityisen söpö!

  VastaaPoista
 7. Melkoinen muodonmuutos, onnittelut teille kumpaisellekin!

  VastaaPoista
 8. Ei uskoisi samaksi huoneeksi jos ei tietäisi!
  Todella onnistunut "kasvojen pesu"!

  VastaaPoista
 9. Huikea muutso, ei ihme että asiakas on kovin tyytyväinen ja suunnittelija hykertelee.

  VastaaPoista