tiistai 15. marraskuuta 2011

Myyty!

Myynnissä kaksi vanhaa täkkiä. Vaaleanpunainen kevyempi täkki joka taittaa hieman persikkaiseen ja vaaleahko sininen painavampi täkki joka tuollainen ihan hieman vanhahtavan sinisen sävyinen. Molemmat täkit ovat kooltaan noin 120 x 180cm, vaaleanpunainen pari senttiä isompi. Täkit myydään erikseen niitä eniten tarvitsevalle, (en siis myy tarjousten perusteella enkä molempia samaan osoitteeseen). Hinnat täkeille ovat samat kun mitä olen itse maksanut. Vaaleanpunainen on 7 euroa ja sininen 5 euroa + postikulut (kotimaan pakettihinta).

Homma toimii kuten ennenkin eli "anomukset" osoitteeseen dgsisustusmania(ät)hotmail.com. Perustele tarpeesi täkkiin jonka haluat ja se saattaa matkata juuri sinulle. Täkkikaupan idea on auttaa niitä jotka eivät täkkejä muualta ole löytäneet ja kovasti sellaista havittelevat. Älä jätä "anomustasi" tämän postauksen kommenttilootaan kiitos. 

Täkkikauppa on auki näiden täkkien osalta 27.11. 2011 asti.

P.s. En yleensä vastaile kaikkiin täkkikaupan sähköposteihin, ellei niissä erikseen kysytä jotain tmv. Vastauksen saavat yleensä vain ne joille täkit matkaavat.

EDIT: Unohtui sanoa että kunnoltaan täkit ovat muutoin ihan hyviä paitsi molemmissa täytteet hieman linttaantuneet. Ja painoltaan eivät ole tonnitäkkien luokkaa, mutta eivät ihan keveitäkään.

4 kommenttia:

 1. Tällaisia ihanuuksia kaivattaisiin Pihlakonnussa, jonne olemme vasta muuttaneet. Talo on vanha rintsikka, jota remppaamme kodiksemme ja joka raosta vetää, kuten vanhassa talossa kai kuuluukin. Lapset tykkäävät nukkua lisätäkkien alla ja pojalle olen löytänyt sinisen täkin, mutta tytöltä puuttuu ja tuo vaaleanpunainenhan olisi juuri passeli =)

  VastaaPoista
 2. Upeat täkit!

  Postauksissasi on vilahtanut ennenkin näitä täkkejä ja kysyisinkin hoito-ohjeita näille? Kestävätkö normaalin konepesun?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, anteeksi unohdin vastata. Jotkut täkit kestävät konepesun, ne semmoiset kevyemmät 70-luvun pumpulitäkit. Niitä aitoja tonnin painoisia silkkitäkkejä ei pidä konepestä.

  VastaaPoista
 4. Voi elämä, noin monta täkkiä myyty jo.. Toivon että tielleni osuu joskus myös moinen :)

  VastaaPoista