maanantai 5. syyskuuta 2011

Talvipöytä

Toiset vaihtavat verhoja vuodenaikojen mukaan, minä vaihtelen muita kalusteita. Olohuoneen rottinkinen kesäpöytä piilotettiin talveksi varastoon ja tilalle tuli vanha pöytä uudella mustalla maalilla ja lyhyemmillä jaloilla varustettuna. Itse pidän kovasti olohuoneen väreistä nyt kun siellä vielä on muutama viherkasvikin (siirtyvät talveksi valoisammille paikoille).

Some people change the curtains for every season, I change the furniture. The rattan livinroom table went to the attic for the winter and the older table came back with shorter legs and a new black painted surface. I really like the color scheme now, especially with the green plants in there.

11 kommenttia:

 1. Hienot väriyhdistelmät teidän olkkarissa! Seinä on oikein erityisen hienon värinen mielestäni. En vaan saa päähäni minkä väriseksi sitä voisi sanoa, mutta upea väri on! Onko Maria sinun päässä nimi tuolle sävylle, jäi ihan häiritsemään tuo asia :)

  VastaaPoista
 2. SuperSanna, mä sanoisin että tuo on sellainen hieman kellertävä siniharmaa :-) Värikoodi on L439

  VastaaPoista
 3. Omin silmin nähty ja sanoisinpa, että seinän väri on vihertävä harmaa. Kuvassa väri on juuri kuin "luonnossakin" Erittäin hyvä väri joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 4. Aivan! Itse yritin miettiä jotain erittäin vaalea petrooli tyyppistä :) Kiitos paljon koodista, otan ylös jos johonkin voisi tuota upeaa väriä käyttää!

  VastaaPoista
 5. Ja minä se vain tuota teitin seinää ihailen myös.. Siinä on se väri, jonka niin haluaisin kotiimmekin.

  Ihana pöytä!!

  VastaaPoista
 6. Ihanat, talveen sopivat värit. Kun olisikin kotimaisia omenoita sohvapöydällä.

  VastaaPoista
 7. Ihanan kodikkaan oloista, niin kuin syksyllä pitääkin olla :)

  VastaaPoista
 8. Empäs ole sitten ainoa joka himoitsee tuota väriä seinään :D Sisäremontti tulossa, maalikartat ja tapetit on pöyrinyt päässä enemmän ja vähemmän.
  Lamppu on kyllä mahtava! :)

  VastaaPoista
 9. Voi miten kauniit värit ja myös huuten varsin harmooninen sisustus. Silmä lepää, jos ehtii nautiskelulta...

  VastaaPoista
 10. Kannattaa pitää silmällä ettei saviruukusta tule kosteutta pöydän pintaan, jos on juuri maalattu ja puuta... Meillä kävi niin, että parissa kohtaa puisella sohvapöydällä on nyt pysyvät (seuraavaan hiontaan asti) laikut!

  VastaaPoista