keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Romulahjoja

On niin mukavaa kun välillä pääsee penkomaan toisten varastoja ja vielä mukavampaa on kun löytää jotain pelastettavaa. Toisen roska on toisen aarre, tein kuulema palveluksen kun vein nämä pois nurkista kuleksimasta. Roskiin olisivat olleet matkalla muuten.
Parhautta on että juuri kun ikkunaprojektissa meni vanhat listat rikki löytyy tilalle vielä prameammat ja oikeasti vanhat listat. Vanha uuninkaakeli taas on muuten vaan kaunis ja vaikka tuolla en juuri nyt mitään teekkään ei sitä olisi voinut roskakuormaan laskea - ei sitten millään.

It's so much fun to make finds at peoples storages. These old door moldings are great for my window project since I managed to destroy my old moldings and the beautiful old tile is at this time useless, but too pretty to be left thrown away. Someones junk is someone elses treasure.

4 kommenttia:

 1. Toisen romu on toisen aarre tuntuu olevan päivän sana. Habitaressakin oli ajatuksia ja ideoita aiheeseen. Komeat ikkunalistat ja kaakeli, olet osunut paikalle kreivin aikaan =)

  VastaaPoista
 2. Hieno kaakeli, ei kai tuota nyt roskiin...

  VastaaPoista
 3. Niimpä, mihinkään roskiin tuollaista komeaa kaakeilia. Joku päivä se idea tupsahtaa ja kappas, kaakeli saa arvoisensa tehtävän :)

  VastaaPoista
 4. Sinulle olisi pieni tunnustus blogissani, käyppäs se sieltä hakemassa itsellesi!

  VastaaPoista