torstai 22. syyskuuta 2011

Mersu

Tämä syyskuu alkaa pikkuhiljaa tuntua ihan joululta, sain nimittäin taas lahjan. Ystävälläni pyöri nurkissaan aivan toimetonna tämä vanha hieno, sympaattinen kapistus. En koskaan kuvitellut että joskus omistaisin ihan oikean mersun, mutta sellainen minulla nyt on. Olen tässä koittanut etsiä ohjeita että kuinka ja millä aineilla tällainen puhdistetaan ja "voidellaan" koska käyttöönhän tämä täytyy ehdottomasti saada. Joten jos jollakulla on antaa vinkkejä, niitä otetaan ilolla vastaan.

I never thought I'd own a Mercedes, but when a friend of mine gave me one as a present I didn't hesitate. I'd love to use this but it needs to be cleaned and oiled first. If you have any good tips on how to restore this beauty, please let me know.

9 kommenttia:

 1. Onpa kaunis! Onko mustenauhakin vielä tallella?

  VastaaPoista
 2. Kyl tuohon mersuun käy varmasti ihan ompelukoneöljy tms. ja mustetta saa hyvin varustetuista kirjakaupoista pikkupulloissa. Täytyy vaan jollain konstilla se imeyttää siihen nauhaan.... onnea mersun omistajalle ja sen ehostukseen myös! Ihana! <3

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavan upea lahja!
  Tuollaisia on harvoin tarjolla:)

  VastaaPoista
 4. ihana!

  jossain sisustusohjelmassa tuollainen oli nuoren parin olohuoneessa, ja siihen kirjoittelivat hempeitä viestejä toisilleen... :) toimi vähän kuin ilmoitustauluna.

  VastaaPoista
 5. Vinkkejä ei ole antaa, mutta kapistus on ihana. Mä olen aikoinaan ollut konekirjoittaja, ihan tuollaisella en tosin ole kirjoitellut.

  VastaaPoista
 6. Itsellänikin on sellainen ja blogissani olen joskus esitellyt. En ole pitkään käyttänyt enkä osaa voiteluohjeita antaa. Pitääkin katsoa, onko nauha kuivunut. Käytin tätä joskus aika ahkerasti, nyt on koriste-esineenä.

  VastaaPoista
 7. OMG! Mä haluun kanssa tuollaisen!!!

  VastaaPoista