tiistai 2. marraskuuta 2010

Pesä

Pienten koirien oma pesä on vanhassa leipälaatikossa. En tiedä onko muilla koiraroduilla pesintätaipumuksia, mutta nämä yksilöt tykkäävät kaivella itselleen mukavan onkalon jossa nukkua. Joskus sohvalla joskus lattialle unohtuneessa villapuserossa ja nyt omassa laatikossaan olohuoneen pöydän alla.

Our chihuahuas like to nest. I gave them an old bakery box to nest in.

18 kommenttia:

 1. Minunkin, nyt jo 2-vuotta pilven reunalla ollut, chihutyttöseni kaivautui aina nukkumaan pehmeään paikkaan. Oli se sitten lattialle unohtunut paita, käsilaukku tai mikä tahansa pehmoinen ja lämmin alusta. Ja koska pikkuiseni piti myös takkatulen lämmöstä, otti hän satunnaisesti pienet päiväunet myös tyhjässä halkokorissa :) Ihania muistoja sait aikaan, kiitos.

  VastaaPoista
 2. awww, kuin sulkkuja ne on!

  VastaaPoista
 3. Voi kun toiset on niin söpöjä! Meidän koirat, isot röllykät, valtaavat vain koko sängyn... tosin blogissani tulee olemaan juttu Teneriffan Lua -kissasta, joka paineli aina aluslakanan alle nukkumaan.. Menisikö tämä käsi kädessä koiran rasvaprosentin mukaan? Pieni ja siro--> lämmin pesäpaikka, iso rölläke--> peiton päällä pikemmin kuin alla...

  VastaaPoista
 4. Ihanat koiramussukat.
  Itse en omista koiraa vaan kaksi kissaa.
  Toisten koiria on kiva ihailla ja söpöstellä.

  Kivaa viikonjatketta!

  VastaaPoista
 5. Ihania! Oma terrierini kaivautuu sohvatyynyjen keskelle. Tai itse asiassa mikä tahansa vaatemytty kelpaa. Kerran löysin sen kerältä keskellä huonetta ja paljastui, että se oli asettunut tennissukan päälle. Kuuma sille tulee nopeasti, joten paikat vaihtuvat.

  VastaaPoista
 6. Voih, näiden kuvien näkeminen ei tee hyvää mun chihukuumeelle.. ;)

  Onpa kerrassaan suloisia kavereita, rapsutuksia sinne laatikon pohjalle!

  VastaaPoista
 7. Voi miten suloisen ihania chihuja. Meillä kanssa chihu-poika Teddy ja on kanssa aina jossain myttykasassa tai peiton alla nukkumassa. Laatikko missä pesä on, on myös hauska.
  Mukavaa marraskuun jatkoa!

  VastaaPoista
 8. No jopas on leipätuotteita. ;) Hieno laatikko!

  VastaaPoista
 9. Hyvä idea tuo laatikko! Kun vielä tulis jossakin vastaan noin sievä loota...
  Meilläkin löytyy kaksi chihulaista ja kyllä vaan aivan rodunomaisia peittojen/vällyjen/tyynyjen/lämmikkeiden alle kaivautujia ovat nekin! :)

  VastaaPoista
 10. Voi kun on suloisia!

  Meidän koira ei saa tulla sänkyyn tai sohvalle, muttei se kyllä ole pihistänyt myöskään mitään pesäkseen. Iso koira, ei taida kaivata pehmukkeita. Toinen koira taas vetää kaikeinmoiset lämmikkeet kopistaan. Ihan sama mitä sinne laittaa, ne on tuhannen päreinä hetken päästä. Ei sillä kylmä siis taida talvellakaan ulkosella tulla.

  VastaaPoista
 11. Meillä kääpiöpinseri nukkuu aina pehmeällä pedillään ja aina peiton alle kaivautuneena..

  VastaaPoista
 12. en kestä, liian suloista!

  VastaaPoista
 13. Voi että on lutusia teidän koiruudet. Ja kaunis pesälaatikko. Meidän neidit olisivat jo pistäneet sen poskeensa...

  VastaaPoista
 14. Meidän tyttöchihu on vaan vallannut kaikkien sylit. Mieluiten hän käpertyy jonkun mahan päälle, ja jos on villapusero päällä aina parempi.

  VastaaPoista
 15. Tämä kuva kyllä kasvattaa minullakin chihu-kuumetta... Meillä on kaksi ta-ru-pihakoiraa ja kasvatan pienimuotoisesti sitä rotua.. olen nyt kuitenkin miettinyt välillä toista rotua sen rinnalle ja tämä chihu se vaan vetää valtavasti puoleensa..... katsotaan nyt... Pihakoiratkin on tuollaisia lämpimän pesän koiria, peiton alla nukkuvat. Ihania!

  VastaaPoista
 16. Voi ei kuinka suloiset! Minulla on rex kissa. sen turkki ei kovasti lämmitä... Kissa löytyyy yleensä villapeiton alta, patterin päältä tai tyynejen välistä sängyssä tai aurinkoa palvelemassa ikkunan äärellä. Ihana blogi muuten

  VastaaPoista