perjantai 5. kesäkuuta 2009

Unhoon jäänyt ihanuusUuden jääkaapin aiheuttaman keittiön raikastumisen johdosta bongasin työtason alta unholaan jääneen iki-ihanan vanhan pikkujakkarani. Sisko löysi vuosia, vuosia sitten kolme tällaista "fifties" pallia minulle. Pallit olivat (ja kaksi on edelleen) suht huonokuntoisia, mutta tämän yhden putsasin ja puleerasin käyttöön.
Siellä se on nöpöttänyt tason alla piilossa, kunnes nyt kaivoin sen esiin kunniapaikalle Smeg kaunokaisen vierelle. Molemmat edustavat minulle lähes pakkomielteenomaisen ihastuksen aiheuttanutta viiskytlukuista amerikkalaista diner-tyyliä, joka on jaksanut viehättää jo kohta parikymmentä vuotta.

Ah, kunpa vain joskus löytäisin jostain oikeasti vanhat ja elämää nähneet diner-keittiötuolit tähän samaan tyyliin...

5 kommenttia:

 1. Oih, keittiösi on täydellinen! Nuo vanhat kaapit, lattia ja tasot ovat juuri minunkin makuun. Kerrotko noiden tasojen materiaalista vähän enemmän. Hyvää viikonloppua!

  Anna

  VastaaPoista
 2. Ne on kyllä aikalailla täydellinen pari - palli ja Smeg.

  VastaaPoista
 3. Anna, ne ovat ikean tasot. Malli on Numerär ja väri tumma harmaa. Materiaali vissiin lastulevy melamiinipinnalla. Rehellisyyden nimessä on mainittava, ettei tuo taso kestä esim. tiskialtaan kosteutta kovinkaan hyvin, mutta muuten hintaansa nähden ihan menettelevät.

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis keittiö teillä. Smegin voittanutta ei ole. Vaikkakin se pakastin on pieni, mutta siltikin. Sitten voi hommata isompana kunnon arkkupakastimen.:) Tykkään tyylistäsi.

  VastaaPoista
 5. Keittiö tuolit ? Laita joku kuva niin saadaa valaistusta mitä etsit ?

  VastaaPoista