keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Sukkalaatikosto


Vanha armeijan peltinen arkistolaatikosto löytyi 25 eurolla. Toki jos laskee mukaan bensakulut lähes 400 kilometrin ajosta, tulee komeudelle hintaa vähän enemmän, mutta eihän meillä lasketa, niin kun olette jo varmaan huomanneet. ;-)
Tästä tulee oivallinen sukkalaatikosto makuuhuoneeseeni :-) Vaatekaappi on auttamattoman liian pieni imemään kaikki vaatteemme sisäänsä, joten tämä tulee todella tarpeeseen.

(Laatikoston väri on todella ovela. Tietyssä valossa se on vihreä ja toisessa valossa ruskea. Nyt tuo kuva näyttää vihreältä minun näytölläni. Minkä värin te näette omillanne?)

10 kommenttia:

 1. Hyvä ostos! :-) Meillä samantapainen vanha komistus, mutta puinen, toimii loistavasti cd- ja dvd-kaappina. Aiemmin se on palvellut alkuperäisessä tarkoituksessaan arkistointikaappina sveitsiläisen lehden toimituksessa. Pitkänomaiset laatikot kätkevät ison määrän levyjä sisäänsä, eikä sisältö pölyynny hyllyssä. Lisäksi etsimänsä löytää helposti, sillä levyt on aseteltu pystypäin niin, että jokaisen nimi/esittäjä on näkyvillä.

  VastaaPoista
 2. Kullanväriseltä!
  Mistä ihmeestä onnistut löytämään kaikkea kivaa! Niinku kirpultakin! Tampereen kirpuilla ei ole ikinä mitään kivaa kotiin. Tai jos on niin hinta on tähtitieteellinen :(

  VastaaPoista
 3. Käytännöllinen ostos =D Kaapin väri näyttää lähinnä sinapin ja kullan välimaastosta, erikoista.

  VastaaPoista
 4. hieno kultainen kaappi. haitko hämeenlinnasta?

  VastaaPoista
 5. Kultaan se täällä näytölläni viittaisi :) Hieno löytö!

  VastaaPoista
 6. Kaikilla kiiltää kulta silmissään täällä, minä en ollut sitä vain huomannut :-)

  VastaaPoista
 7. Blume, kävin vakoilemassa blogissasi, ja jos se on se mikä siellä on esillä, se on hieno!

  Teija, minä taas himistelen päästä tänä kesänä koluamaan tampereen kirpsuja, varmana siitä, että jotain löydän ;-)

  Katja O, en hämeenlinnasta ;-)

  VastaaPoista
 8. Kävin ihastelemassa blogiasi -hurmaava.

  Kaappi näyttää minusta hieman vihertävältä. Riippuu varmaan pitkälti näytöstä koska en minä ainakaan näe sitä kultaisena kuten miltei kaikki muut.

  VastaaPoista
 9. Hieno löytö, noista armeejan vanhoista tavaroista löytyy vaikka sun mitä. MEillä on sama periaate. Ajetaan vaikka yhteesä 1000km hakemaan jotain mitä halutaan, matkat ovat aina mukavia. :D

  VastaaPoista